Snap
  • Mama

Alweer jouw 2e verjaardag!

Vandaag is onze kleine man alweer 2 jaar. Wat gaat de tijd hard en wat heeft hij al veel geleerd.

Vandaag is onze kleine man alweer 2 jaar geworden. Wat gaat dat toch hard. In zo'n korte tijd al zo'n heerlijk eigenwijs mannetje met een eigen wil. Heerlijk maar soms ook wel erg lastig! Zeker wanneer meneer van alles door de kamer smijt als hij zijn zin niet krijgt of gewoon een mep verkoopt. Maar wanneer je daarna weer zo'n mooie lach krijgt vergeet je dat al snel. 

2 jaar, nu officieel een echte peuter !

Vanmorgen vroeg ging ik samen met mijn man zingen toen we hem uit bed gingen halen. Nou veel verder dan er is er een jarig kwamen we niet want na de 1e zin zette meneer het op een huilen dat hij onze zangkunsten niet erg kon waarderen. Ja dat eigen willetje zit er goed in. 

Beneden werd de versiering enthousiaster ontvangen met een harde 'wow'. Ook het cadeautje uitpakken was een succes. En meneer zei al snel 'meer uitpakken'. Helaas daar moet hij nog even mee wachten tot zondag tot we het groot vieren. 

We vieren zijn verjaardag zondag pas, maar wilden er in ieder geval vandaag ook al een leuke dag voor hem maken. Een busreis naar het winkelcentrum stond op de planning. De hele week riep hij al 'ik ook bus rijden' en dit viel dan ook zeker in de smaak. Op de terugweg hebben we gekozen voor de metro. Na wat twijfel besloot hij toch maar in te stappen en daar had hij geen spijt van! Al snel was de rit ook 'wow'. 

Nu vanavond nog lekker pannenkoeken eten en dan denk ik dat onze man vandaag al best een mooi voorproefje van het echte feest heeft gehad! 

Gefeliciteerd lieve kleine man! 

7 jaar geleden

Ja zeker! Dankjewel! Ja dat kletsen gaat hard hoor! Hij is half oktober begonnen en niet meer opgehouden haha.

7 jaar geleden

Dankjewel!

7 jaar geleden

Dankjewel! Ja mu gelukkig wel maar van zijn eerste jaar ben ik ook wel veel kwijt. Dit jaar alles beter kunnen onthouden gelukkig!

7 jaar geleden

Gefeliciteerd! Zo te horen was zijn verjaardag hartstikke geslaagd! En hij begint dus ook al lekker te kletsen :D