Snap
  • Mama
  • #momlife
  • hoeishetnumet

alweer een jaar geleden hoe gaat het nu

toch maar weer een keer mamaplaats geopend en daar kom ik erachter dat het alweer een jaar geleden is dat ik iets gepost heb.

een jaar dat voorbij is gevlogen ik ben gestopt met de blog over de kraamweek vanaf dat moment zal ik jullie nu in het kort meenemen tot nu.

na de kraamweek ging het met mij bergafwaards ik werd super onzeker en wist niet wat ik moest doen.

een roze wolk had ik iig zeker niet elke dag zat ik te huilen van onmacht en ik dacht dat ik alles fout deed de baby huilde omdat ik fouten maakte en ik voelde het gewoon niet aan. 

na een aantal weken waarin ik te trots was om hulp van buitenaf te vragen maar ik wel elke dag in tranen was heeft mijn man aan de bel getrokken en me mee naar de huisarts gesleept.

ik heb daarna ongeveer een half jaar bij de psycholoog gelopen en daar ben ik mezelf goed tegengekomen. alles heeft een oorzaak en mijn onzekerheid werd teruggekoppeld naar vanalles uit het verleden. nu heb ik dat een plekje kunnen geven en kan ik vol trots zeggen dat het een stuk beter gaat!!

ik kan nu vol trots kijken naar onze kleine wereldontdekker en zien dat ik het wel goed doe. voor mij heeft praten echt goed gedaan hoe sceptisch ik vantevoren ook was!!

dus mamas het is zeker het proberen waard als je in de put zit om te gaan praten niet voor iedereen zal het helpen maar bij mij heeft het wonderen verricht!!

ondertussen zijn we ook verhuisd naar een gezinswoning wat ook een hoop rust geeft en binnenkort gaan we lekker op vakantie. 

al met al gaat het zoveel beter en zal ik proberen wat vaker iets te posten en er iig geen jaar meer tussen te laten