Snap

alweer 1 jaar

het gaat zo snel dat eerste jaar van je baby.

Hoera op 2 augustus wordt mijn kleine meisje al een jaar! Ongelooflijk hoe snel dat dit gaat zeg.

Ik weet nog heel goed hoe ik er vorig jaar bij zat met mn hele dikke buik en het erg warme weer buiten. Maar wat ik het mooiste vind en waar ik iedere dag nog van sta te kijken is de ontwikkeling van een baby. De dag dat een klein mensje geboren wordt en wat eigenlijk helemaal niets kan tot een jaar later waarbij ze al lekker brabbelt, kruipt en zelf haar fles en boterham zit op te smikkelen.

Soms denk ik wel eens bij mezelf: kind doe het lekker rustig aan je moet je hele leventje nog!! Maar aan de andere kant is het ook wel erg leuk om te zien dat ze iedere dag weer wat nieuws leert en het dan heel erg trots laat zien aan ons.

Misschien maar eens gaan nadenken over een tweede kindje zodat je weer lekker uren kan kroelen met je kindje zonder dat ze van schoot af willen om te gaan spelen haha. Want dat hele kleine meisje van een jaar geleden dat is het allang niet meer hoor. Het is een pittige tante aan het worden en als ze ergens het niet mee eens is dan laat ze je dat gerust horen haha.

10 jaar geleden

Gefeliciteerd!

10 jaar geleden

Jaja...het is cliche maar het gaat hard. Hier ook een mensje dat in augustus 1 wordt