Snap
  • Mama
  • Gezond

...altijd windje mee?!jaaa, ik zit in de voorselectie!

Wat leuk al die andere mama's die ook in de voorselectie zitten voor de Babboe Curve! Ik dus ook en dacht, ik schrijf het ook gezellig mee!!

Wow!Mijn weekend begon ook zo goed!!!Ik kreeg net als vele andere mama's het berichtje van Mamaplaats dat ik in de voorselectie zit! wat een eer zeg! Maar tegelijkertijd ook ontzettend lastig voor het team van Mamaplaats, want er zouden zoveel mama's ( en papa's ) en kindjes ontzettend blij mee zijn! Deze geweldige review prijs gun je toch iedereen! Toen ik het mijn 3 kindjes vertelde, waren ze meteen erg tots , en mijn zoontje zei er meteen bij:" als je niet wint geeft het niet hoor, dan is er iemand anders blij mee en wij houden toch wel van je! Maar als je wel wint, wordt ons leven een stukje leuker he mama!" Dat vond ik zo lief en dacht meteen:wat heb ik hem goed opgevoed hihi. En ja, ons leven zou ook een stuk leuker en makkelijker worden! Wegens gezondheidsproblemen lukt veel niet meer goed, zoals gewoon fietsen met 2 kids erop . Of een stuk lopen met wat boodschappentassen...... Wat zou ik met mijn kids graag overal weer heen willen gaan!Boodschappen doen, naar vriendjes en vriendinnetjes toe....de wereld zou een stuk groter en gezelliger worden!!!

Met een elektrische bakfiets gaat alles vast veel makkelijker en er passen er makkelijk 3 kindjes in!( kan er ook nog een vriendje mee!)

Ik ben zo benieuwd of het aanzetten van de fiets en het trappen eenvoudig is, hoe alles werkt, of ie goed remt en makkelijk stuurt, hoe lang de accu mee gaat.....ik denk dat het heerlijk zal zijn!!Babboe is een geweldig merk dat bekend staat om de kwaliteit en service!!....en ALTIJD windje mee....wie wil dat nou niet???!

De paden op, de lanen in he.....heerlijk lijkt ons dat! Ik wens alle andere mama's echt heel veel succes toe en ik ben hartstikke benieuwd naar het leuke review dat het vast gaat worden!!!