Snap

Als werken na je bevalling niet meer gaat...

6 jaar geleden

Wat een meeleven.. echt hartverwarmend! Inmiddels is het alweer drie jaar geleden en durf ik weer op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Ik heb uiteindelijk geen traject gevolgd in de hulpverlening of medicijnen geslikt. Rust doet zoveel goed. Ik ben dankbaar geworden voor de kleine dingen die wel lukken en voor alles waar God mij in zegent. Voor iedereen die zich op dit moment zo voelt: heel veel sterkte. Het heeft tijd nodig en alles gaat misschien wat minder snel vergeleken met de rest van de wereld, maar het wordt echt beter!

6 jaar geleden

Heftig! Zo naar dat dit soort dingen onderschat worden. Hoe gaat het nu met je? Al wat meer ruimte in je hoofd? Sterkte in ieder geval! Het komt goed, ik weet het zeker!

6 jaar geleden

Net of ik het zelf geschreven heb! Wat knap dat je je baan op hebt gegeven, ik zit zelf met deze klachten al 4 maanden in de ziektewet.

6 jaar geleden

Woooow.... herkenning, helemaal! Maar mn baan opzeggen durf ik niet als kostwinner ? Al snap ik dat helemaal. Ik ben benieuwd of er een oorzaak gevonden is, het klinkt als ppd/pnd.