Terug
Blog header image

​Als Papa ziek is vind hij zichzelf heeeeel erg zielig

Afgelopen week is hij ziek thuis gebleven van zijn werk. En jeetje wat kunnen mannen (die van mij in ieder geval) zeuren over het ziek zijn.
EvaD
6 jaar geleden

Mijn vriend werkt als hij ziek is, maar dan krijg ik wel heel vaak te horen hoe zielig hij is hoor! ;) Of continu zuchten van; het gaat me niet. Maar als wij vrouwen ziek zijn, moeten we ook gewoon door toch! Sterkte gewenst ;)

Sara146
6 jaar geleden

ja.. mijn man kan ook heel zielig zijn als hij ziek is... pfff.. ik zeg altijd..wees blij dat je geen vrouwtje bent, dan ben je elke maand zielig zeker..

kruimelkarlijn
6 jaar geleden

heel herkenbaar hoor! al blijft de mijne niet snel thuis, hij was van de week wel een paar keer laat omdat hij zich niet fit voeld en terug in bed was gekropen. maar ach, ik mag niet klagen want ik zit meestal thuis en hij brengt het meeste geld binnen, dan mag je ook wel ene keer ziek zijn toch? maar als we echt ziek zijn en alles eruit gooien zijn we het samen... ook niet ideaal want dan moet ik nog steeds alles doen want dan is hij heel zielig.

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!