Snap
  • Mama
  • moederdag
  • buikgriep
  • zelfziekzijn

Als je zelf buikgriep hebt...

Moederdag vieren op de wc.

Van de week had ik handen te kort. Één van de kids had buikgriep. Alles vol overgeef en diarree. Heb aan de lopende band hem gedouched, zuivere kleren aan gedaan en alles opgepoetst. Niet het leukste karwei, maar het hoort erbij. De baby is ook verkouden (wanneer niet?). Je snapt dus dat ik niet veel slaap heb gehad. 

Tot vandaag... Ik zelf buikgriep krijg. Heb een abonnement voor de wc vandaag (ja, net op moederdag). Ben zo ellendig dat ik gewoon haast niks gedaan krijg, en plat in de zetel lig. Dus vandaag is het veel tv, tablet en lasagna in de oven. Alles om het mezelf wat makkelijker te maken. De baby langs mij in de zetel. Hij is nog klein dus heeft vooral melk en pampers nodig. De tweeling is iets moeilijker bezig te houden. Gelukkig had papa ze enkele uren mee buiten in de tuin genomen zodat ik wat kon 'slapen' met de baby. 

Als moeder kun je het eigenlijk niet permitteren om ziek te worden... Allez in mijn geval toch. Kids verzorgen zichzelf niet, het eten maakt zichzelf niet, en het huis ruimt zichzelf niet op. Was dat maar waar... Zou handig zijn. Het is dus tanden bijten en tussen het slecht voelen in zoveel mogelijk doen. Dat is dus wat ik doe. Enkel het hoognodige. Morgen is er weer een dag... Ondertussen probeer ik te genieten van de mooie moederdag knutsels van de kids. 

Fijne moederdag!