Snap
  • Mama
  • depressie
  • PTSS
  • nietlekkerinjevel

Als het leuk doen even niet lukt

Hii Allemaal ,

Het is alweer 10 maanden geleden kwam ik achter dat ik mijn laatste blog heb geplaatst.

In die 10 maanden is er veel gebeurd.......de klap van de afgelopen 2 jaar is er uit gekomen in mijn vorige blog hebben jullie kunnen lezen hoe het vier jaar geleden allemaal begon.

Ik merkte al snel toen we eindelijk ons eigen huisje hadden , dat ik op een gegeven moment niet meer de vrolijke , sociale , altijd in voor leuke dingen zelf was.                                                                                                                               

En ik merk nu op het moment dat ik met deze blog bezig ben en het echt voor mijzelf moet typen merk ik dat ik het toch wel moeilijk vindt en niet weet waar ik moet beginnen en wat ik daadwerkelijk wil vertellen.                                           

Ik wilde gewoon even helemaal niks doen alleen maar in een donkere kamer in bed liggen en niks doen........niet voor mijn trots Dylano zorgen , geen dingen doen in huis zoals de huishoudelijke dingen , het van en naar school brengen van Dylano ik wilde gewoon even helemaal niets.....Gelukkig had ik manlief die het snapte en het voor mij over nam en het liefst wilde ik natuurlijk wel alles zelf doen maar mijn lichaam wilde niet ik kon het niet op dat moment.

Uiteindelijk bij de huisarts neergelegd en alles uitgelegd wat er was gebeurt maar, ook allemaal wat er überhaupt is gebeurt in mijn leven kwam de huisarts tot de conclusie jij hebt een depressie jij moet medicijnen hebben daar voor.

Alles in mij zei nee dat is iets wat ik niet wil !! Absoluut niet ik wil geen medicijnen voor dat dan wordt het alleen maar erger !! Ik vroeg aan de huisarts is er geen andere oplossing hiervoor.....jawel volop in de therapie en uiteindelijk EMDR-therapie....en uiteindelijk tijdens therapie erachter komen PTSS & een burn-out te hebben ipv een depressie te hebben door alles in het verleden wat er is gebeurt.

Nu een jaar verder ben ik herstellende van een burn-out maar , die PTSS blijft helaas.

Mijn gezin en mijn trots daar leef ik voor en daarvoor wil ik de beste moeder zijn die ik maar kan zijn.

Tot snel ! X liza