Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Als een ware celebrity in haar Stokke

Afgelopen november waren mijn man, onze dochter Stella en ik op vakantie in de Verenigde Staten. Aangezien ze toen 10 maanden was en 11 maanden toen we weer thuis kwamen vond ik haar eigenlijk nog te jong om alleen de buggy mee te nemen. Ze liep tenslotte nog niet en was dus lange stukken aangewezen op de wandelwagen. En hoewel de buggy superhandig is, klein opklapbaar en niet zo zwaar als de wandelwagen biedt hij toch niet het comfort van de wandelwagen. Ik had mazzel want ik won voor onze Stokke Xplory een originele "Pram pack". Een soort beschermverpakking voor de wandelwagen. Toegegeven het was wat gezeul, met de wandelwagen in de verpakking, autostoeltje, extra bagage etc. maar het was het  meer dan waard aangezien ze zoals verwacht behoorlijk veel in de wagen heeft gezeten maar zonder enig probleem. Ik vind die wandelwagen echt super handig! Mee het restaurant in, je zet hem op de hoogste stand en het meest rechtop en hup je hebt een kinderstoel.

We hadden hem al meegenomen in het vliegtuig naar Oslo om te kijken of het allemaal wel zou gaan maar in het land van herkomst ben je natuurlijk geen bezienswaardigheid maar in de USA daarentegen...... zoveel reacties dat had ik niet verwacht. We werden iedere dag toch wel minstens 10 keer aangesproken door mensen die de kinderwagen geweldig vonden en er alles over wilde weten. We werden zelfs gefotografeerd. Je waande je een  ware celebrity :-) Ik heb geinteresseerden de website link doorgegeven, ik ben benieuwd hoeveel nieuwe klanten het uiteindelijk heeft opgeleverd. In een van de hotels waren een aantal zwangere dames die hem toch ook wel heel graag wilden bestellen. Als wij een dollar hadden gekregen voor iedere keer dat we een opermerking kregen over de wagen, aangesproken of gefotografeerd werden hadden we de reis waarschijnlijk terug verdiend :D

Ik ben benieuwd hoe lang Stokke nog 'exclusief' is in de Verenigde Staten met zoveel interesse zullen ze daar toch ook wel steeds meer gaan verkopen de komende tijd. Stella vond het niet erg al die interesse in ieder geval die genoot er wel van gelukkig :-)