Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Alles voor de feestdagen

Kerstballen, cadeautjes, champagneglazen of iets lekkers voor het kerstdiner? Bij V&D online shop je eenvoudig alles voor de feestdagen.

Sinterklaas is weer op zijn terugweg naar Spanje. De tijd van glinsterende kerstballen, fonkelende lampjes en andere huiselijke gezelligheid is aangebroken! Dit is dus de perfecte gelegenheid om nieuwe spulletjes te shoppen. Het lastige vind ik dat juist in december al bijna alles volgepland staat met leuke en soms ook minder leuke verplichtingen. Wanneer ik dan een keer tijd heb, heb ik weinig zin om op een drukke zaterdag de stad in te gaan.

Gelukkig kan je bij V&D heel gemakkelijk alles voor de feestdagen online bij elkaar shoppen.

Kijk maar eens: http://www.vd.nl/wonen/kerstartikelen.html. Ga je voor modern of geef je de voorkeur aan klassieke kerstversieringen? Voor iedere smaak is er volop keuze. Zelf vind ik het juist leuk om meerdere stijlen door elkaar te gebruiken. Zo`n ouderwets vogeltje in de boom maakt me helemaal blij, maar ook dat hele moderne vind ik vaak erg mooi.

Alhoewel ik heb besloten om kerstkaarten dit jaar maar eens af te schaffen, maken de mooie kerstkaarten op de site me bijna weer aan het twijfelen. Misschien toch nog maar even over nadenken..

Net als ik niet zo`n keukenprinses? Ook voor een culinair kerstdiner of lekkere hapjes voor Oudejaarsavond kan je uitstekend bij V&D terecht. Vorig jaar kochten wij online bij La Place ( op de website van V&D ) voor Oudejaarsavond een Vleessalade. Met de hele familie hebben wij ervan gesmuld. Daarnaast wil ik ook de verse appeltaart een keer gaan proberen, want die is als beste getest door Kassa!

Je kerstdiner of feestje helemaal afmaken? Ook sfeervol servies of mooie champagneglazen zijn te koop via www.vd.nl

Fijne feestdagen alvast!

10 jaar geleden

Grinnik....je lijkt wel een v&d promotie team.....hahahaha.....