Snap
  • Mama
  • uniek
  • #mama
  • #kinderwens
  • #voorbereiding
  • #youtube

Alles online?!

Daar moest ik even goed over nadenken...

Al een hele tijd ben ik bezig met YouTube. Ik maakte dagelijks video's en uploadde op een gegeven moment iedere dag een video. Daar zat alleen vaak veel meer tijd en werk in dan dat ik er voor terug kreeg. Iets wat voor mij geen optie meer was omdat ik het belangrijk vind om dingen te doen die ik leuk vind maar ik moet er zelf ook voldoening uit kunnen halen. Het moet nuttig voelen en dat was niet meer het geval. Dan is er maar 1 optie; een ander plan bedenken!

Dat is precies wat ik heb gedaan! Maanden voorbereiding gingen eraan vooraf maar toen ik gesprekken met mijn huisarts en psycholoog had gehad en ik een "go" had voor het traject wist ik het meteen! Ik ga hier een YouTube serie over maken! UNIEK! Want nog nooit heeft iemand die zoveel heeft meegemaakt als ik hier een online serie over gemaakt. Super eng natuurlijk ook, want YouTube, dat kan de hele wereld zien. Maar hej! Misschien kan ik met mijn verhaal, mijn "Story" anderen inspireren, motiveren en kracht geven om door te zetten. Ik kan ze laten zien dat als je iets echt wil bereiken, het daadwerkelijk kan. Ook al lijkt de wereld nog zo oneerlijk, het vlammetje gedoofd of je ziet geen licht meer aan het einde van die eindeloze tunnel. Ik was daar ook! En kijk waar ik nu sta, zoveel anders in het leven, zoveel dromen, doelen en dingen waar ik van kan genieten en me op kan verheugen. 

Nog nooit heeft iemand die zo diep zat dit gedaan; UNIEK dus! Maar stiekem ook heel eng!

Morgen om 14.00 uur komt de promo van mijn nieuwste serie online. Half-eind juni de eerste aflevering. Onwijs eng, maar nog veel meer zin in om mijn reis aan heel de wereld te laten zien! Kijk je ook mee?

YouTube: Annick's Story! Instagram: @annickboxx

Liefs

Annick