Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Alles gaat kapot!

Gelukkig niet mijn relatie maar verder is na 10 jaar samen het meeste wel aan vervanging toe in ons huishouden..

Voor wij gingen samenwonen hadden wel, ieder voor zich, flink gespaard om de huisraad geheel naar onze eigen smaak bij elkaar te kopen. Dit kostte ons zo ongeveer ons hele vermogen (ik was toen 20) maar we hadden precies wat we wilden en hebben daar ook heel lang zorgeloos van genoten.

Na vijf jaar hebben we een nieuwe keuken laten bouwen en plaatsten geheel na onze wens om dit geluk nog meer compleet te maken. Ook daar hebben we heel veel plezier van!

Tot nu…

De vaatvasser hield er een week na de garantie mee op.. flink balen want aan de kant van de dealer en van de poducent geen coulance. Overigens heel terecht wat ze kunnen wel bezig blijven maar we waren wel een dikke €700 verder om de vaat weer mooi schoon te krijgen in een ingebouwde vaatwasser inclusief monteren en verwijderen en de reparatie kosten van onze helaas niet te repareren oude vaatwasser..

De cv ketel. Natuurlijk gaat hij geen jaren mee maar na het feest met de vaatwassen was het niet echt een welkome aankoop maar goed, we zitten er weer warmpjes bij! (al komt dat ook omdat het buiten zo`n 12 graden is natuurlijk)

De stofzuiger… einde van de zuigkracht dus een nieuwe.

De keukenstoelen. Leuk bedacht stoelen met wieltjes er onder maar na 5 jaar begonnen ze er langzaam een voor een onderuit te vallen. Na vele keren repareren zijn de wieltjes niet meer leverbaar dus ook deze stoelen waren gemaakt voor een leven van net geen 10 jaar..

De bank. Mooi leder maar helaas wel helemaal versleten. Een doek er over is voor ons geen optie dus… een nieuwe.

Ons bed. Na 10 jaar ve;e nachten goede nachtrust, maandelijks draaien en netjes verschonen en luchten is deze ook niet meer te redden. Mijn rug gilt om een nieuwe en in de winkel gaven ze het al aan… na 7 jaar moet je eigenlijk een nieuw matras…

De auto. Hij brengt ons overal heen. (voornamelijk naar het werk) Maar ook deze had een reparatie nodig van een paar duizend euro. Natuurlijk in delen dus het kwaad was al geschied voor we een nieuwe auto konden overwegen..

Het koffie apparaat. Lekken en smakeloze koffie. Gelukkig hier nog wel de garantie van Krups als deze klacht er onder valt.

Nou ja, natuurlijk hebben we ook de gewone kosten nog maar de handdoeken beginnen te verslijten en te rafelen net als de theedoeken, badmatjes noem maar op.

10 jaar.. wij zijn begonnen aan de 7 magere jaren!

Maar, wel 7 jaren met prachtige kinderen en mooie nieuwe meubels en apparaten!

en jacht naar handdoeken zegels voor een nieuwe dosis handdoeken ;)

9 jaar geleden

Tja zo gaat dat met spullen. Wij zijn ook echt toe aan een nieuwe bank..!! En ik wil een nieuwe TV-kast, maar dat hoeft nog niet. De bank wel die zit helemaal door. Salontafels hebben we al meerdere versleten (echter komen die van de Ikea, dus voor een appel en een ei hihi). Laatst hebben wij een eettafel met stoelen gekocht, we hadden eerst een massief eiken. Dat paste totaal niet bij ons maar was gratis van mijn schoonmoeder. Mijn zwager en zijn vriendin waren helemaal verliefd op die tafel dus hebben hun hem gekregen toen ze samen gingen wonen en hebben wij een bar tafel achtig iets gekocht. Echter was dat echt te hoog om aan te eten dus met twee kids toch maar een eettafel gekocht (wel in de uitverkoop ;-))

9 jaar geleden

Erg herkenbaar! Wij hebben laatst ook een nieuwe koelkast, fornuis / oven en droger gekocht. Alles was echt aan vervanging toe....Succes met shoppen!

9 jaar geleden

De duvel schijt op de grote hoop, zei mijn opa dan altijd. Oftewel, als er 1 ding mis gaat, dan gaan er meer mis. Erg balen! Succes met de handdoekenjacht :)

9 jaar geleden

Balen als alles tegelijk kapot gaat hè! Maar ja, ook wel weer leuk, allemaal nieuwe spulletjes. En je zegt het zelf al, 7 magere jaren met prachtige kinderen... Dus mager zijn die jaren zeker niet! :-)