Terug
Blog header image

Aller eerste brief aan mijn BabyGirl

Lieve lieve Dame, ik hou van jou. De tijd gaat veel te snel. Over 12 dagen word jij 1 jaar! Waar blijft de tijd?!
Lindsy83
6 jaar geleden

Zo lief! En super mooie foto's! Haha ik zag die sliert uit haar neusje helemaal voor me! Zo'n cakesmash is echt super leuk om te doen, alleen wel veel bende en de kleertjes zullen ook van kleur vernaderen ;) Maar het is het zker waard! Kan je moeder foto's maken als je dat gaat doen? Je mag zeker trots zijn op je kleine juweeltje!

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Ik denk niet dat me moeder er dan is maar telefoon maakt ook super foto's :D . Ik koop gewoon zo'n cake bodum en spuit daar een bus slagroom op leeg en dan kan ze lekker rammen! Mijn vriend moest net janken toen hij dit las, hahaha, jankie x'D

Lindsy83
6 jaar geleden

ah wat lief! haha. Het is wel extra leuk als je ook wat roze balonnen of slingers erbij doet als decoratie. De smash op zich is natuurlijk al heel leuk, maar het is wel nog leuker als je een paar mooie foto's er aan over houd ;)

Anoniem
6 jaar geleden

Wat mooi en leuk geschreven.. Ben benieuwd hoe ze zal reageren als ze 16 is ????

Blog header image

My family

💜