Blog header image

Aller eerste brief aan mijn BabyGirl

Lieve lieve Dame, ik hou van jou. De tijd gaat veel te snel. Over 12 dagen word jij 1 jaar! Waar blijft de tijd?!

Lieve Nicole,

Waar blijft de tijd? 

Als ik door de foto's op mijn telefoon scroll, die bijna alleen maar uit foto's van jouw en je broer bestaat, kom ik langs al die mijlpalen, leuke dagjes uit of gewoon simpele dagen lekker thuis. Waar is de tijd gebleven? Je bent al zo groot geworden!

Ik weet het nog heel goed, de dag dat jij op de wereld kwam. Ik zal niet mega in detail gaan hoor, Dame. :)

Mama's bevalling ging snel maar het was zwaar. Ik was heel bang! Zo bang dat ik jou in 2x persen eruit had (sorry, ik hoop niet dat je hier nu een beeld bij schept, haha!). Jij was zo mooi. Het eerste wat je deed op deze wereld was over mij heen plassen, en bedankt, haha! Je ging meteen bij mij drinken en een warme gloed van geluk en trots kwam over me heen! Mijn kleine, mooie meisje net op de wereld naast me. 

Van korte duur helaas. Mama had heel erg veel bloed verloren door de snelle bevalling. Ik was heel zwak en kreeg donorbloed. Papa was een beetje bang. Maar alles kwam goed! We bleven een (helse) nacht in het ziekenhuis slapen, mama aan allerlij infusen. Bah!! 

Ja sorry, ik zal ophouden over de bevalling, kleine meid. :) Jij bent gezond, en daar gaat het om!!

Jij was de laatst toegevoegde schakel die het leven optimaal compleet maakt. 

Leven met jou is altijd een avontuur. Je laat zo veel emotie zien ookal ben je nog zo klein. Ik kan precies aflezen aan jou, hoe je je voelt, wat je denkt en wat je wil. De eerste maanden van je leven was dat natuurlijk alleen maar drinken, poepen, janken ;) . Maar nu ben je een Mevrouw die heel goed weet wat ze wil, ookal mag ze niet altijd alles! 

Kleine dondersteen

Als je straks 16 bent en je leest dit, klinkt het mischien gek dat ik nu trots ben om hoe jij kan eten. Maar trots ben ik!! Want in tegenstelling tot je broer, eet jij graag groente en fruit en ga je niet janken als een keer iets nieuws moet proberen. Ik hoop dat dit na je eerste verjaardag nog zo blijft.. OMG, Nicole! Vorige week, hahahahaha! Jij at voor het eerst pasta, van die dikke slierten. Weet je wat er gebeurde? Iehlllwww OMGGG! Je verslikte je en ik klopte jou op de rug, het leek je keel uit maar toen moest je opeens niezen. Hatsjoeeee!! En er hing een sliertje uit je neus, pasta! Neeee... Dacht ik. Ik trok eraan.. Komt er een sliert van 5 cm lang je neus uit. Waaaaahhhh!! Lekkerrrr, pasta!! 

Genoeg gegrapt (denk ik). :)

Toen je echt nog mini was, was je broer niet van je zij te denken. Hij wilde dicht bij jou zijn en het leek alsof hij over jou waakte. Hij pakte vaak je handje en deed heel lief en zachtjes met jou. Nu is dat wel ietsjes ander.. Nu kan je zitten, kruipen en staan, dansen en zingen met mama en spelen! Meneer is jaloers en jullie zitten regelmatig in elkaars haar (niet dat je heel veel haar hebt, maar goed, haha!). Maar volgens mij zijn jullie echt wel vrienden en houden jullie van elkaar.

Brother-Sister LOVE!

Zoveel mensen houden er van jou, Nicole. Ik hoop dat je dat weet en blijft onthouden, voor de rest van je even. Niet alleen je hele familie, die is groot, maar ook al onze vrienden houden van jou. Daarom komen ze ook masaal op jou verjaardag over twee weken! Niemand wil missen dat jij 1 jaar bent geworden! Onthou dat, alsjeblieft.

Voor jou verjaardag krijg jij dus eindelijk je eigen kamer! Het laminaat staat al in de gang en papa gaat hard aan het werk deze week om alles optijd af te hebben. Mama gaat knutselen en zal mooie meide versiering maken waar jij naar kan kijken als je in je bedje ligt, of als jij op je persoonlijke lees troon zit. Over 2 weken mag je het eind resultaat bewonderen, kleine meid!

Lieve, lieve Nicole. Ik hou van jou meer dan ik van mezelf houd. Met je mooie hoofd, je twinkel oogjes en lange wimpers. Je lieve glimlach waar nu 2 tandjes in verschenen zijn. Je schattige oortjes met je mooie bling. Jij bent de enige die geoorloofd is mooier te zijn dan ikzelf ;). Je schattige bolle wangies en wip neus. Ik wil je knuffelen! (dat ga ik nu dus ook even doen!). 

Jouw eerste woord.. Niet eens papa of mama. Neee, jouw eerst woord is Auto, "Aatoo" op jouw manier verwoord.

Ook zeg jij: 'TaaataaaTaaaAaTaTaTaaa!', 'DaaDaaaDaaaaah!', 'Oooeeeet!!', 'UhhhDaaa!', 'Bbbbrrrrrrr!' en 'Aaaaaahhhwww!'. 

Je kan sinds deze week niet alleen de bank op maar ook heel voorzichtig de bank af klimmen, ja daar ben ik ook trots op, mag ik?!

Oooh, oooh meisje ik kan nog zo lang door gaan over jou, tegen jou. Kleine schreew-lelijk. Laten we eerst maar is 1 jaar worden 5 februarie! Het word leuk, het word gezellig en onvergetelijk. 

Wil je een prinsessenjurk aan of een stoer jack? Slingers? Ballonnen? Een slagroom smash cake? :) 

Laten we nog heel veel spannende en mooie avonturen beleven! Beloofd?

Waar is de tijd gebleven?

Ik hou van jou, Bloebie.

May all yours dreams come true! I will LOVE you, always!

Kus en knuffel van je Mommy.

7 jaar geleden

Wat mooi en leuk geschreven.. Ben benieuwd hoe ze zal reageren als ze 16 is ????

7 jaar geleden

ah wat lief! haha. Het is wel extra leuk als je ook wat roze balonnen of slingers erbij doet als decoratie. De smash op zich is natuurlijk al heel leuk, maar het is wel nog leuker als je een paar mooie foto's er aan over houd ;)

7 jaar geleden

Ik denk niet dat me moeder er dan is maar telefoon maakt ook super foto's :D . Ik koop gewoon zo'n cake bodum en spuit daar een bus slagroom op leeg en dan kan ze lekker rammen! Mijn vriend moest net janken toen hij dit las, hahaha, jankie x'D

7 jaar geleden

Zo lief! En super mooie foto's! Haha ik zag die sliert uit haar neusje helemaal voor me! Zo'n cakesmash is echt super leuk om te doen, alleen wel veel bende en de kleertjes zullen ook van kleur vernaderen ;) Maar het is het zker waard! Kan je moeder foto's maken als je dat gaat doen? Je mag zeker trots zijn op je kleine juweeltje!