Snap
  • Mama

Alleen in samen.....

Als samen niet als samen voelt en over keuzes. Een klein gedichtje....

Als samen als alleen voelt

Je hoofd niet wil snappen 

Wat je hart allang bedoelt

Dan zul je moeten kiezen

En zoals die is er geen

Van alleen in samen 

Naar helemaal alleen 

Twee kindjes op de wereld 

Verdienen niks dan geluk

Het gevoel dat af te nemen

Maak ik zo alles stuk 

En dan toch die keuze 

Van samen naar alleen 

Kiezen voor geluk

Met mijn helden om me heen

Ik moest wel kiezen helden

Het was al zo lang stuk

Neem me niet kwalijk 

Dat ik ging voor geluk

7 jaar geleden

Fijn om te horen! Ik denk dat dat de kans ook heel klein maakt dat je later alsnog verwijten krijgt. Er zijn veel kinderen die hadden gewild dat hun ouders eerder uit elkaar waren gegaan... Veel gleuk! :)

7 jaar geleden

Dankjewel! Het gaat ons inmiddels super goed af! Maak me heus nog wel s zorgen over later en wat als me die keus toch verweten wordt. Maar ach, zorgen voor later! So far so good ;-)

7 jaar geleden

mooi geschreven! Mensen denken vaak dat je als je voor 'jezelf' kiest dat je dan niet voor je kinderen kiest. Maar dat doe je juist wel. Beter twee ouders die apart gelukkig zijn, dan twee ouders die samen ongelukkig zijn. Dat zullen je kinderen het later zeker ook zo zien! HEel veel sterkte en succes!