Snap
  • Mama
  • Gezond

Alle mannen gaan dood

Althans, dat denken ze.. DE mannengriep.. Wat zou er in godsnaam met onze mannen gebeuren als niet wij, maar zij een kind moesten baren??

Dan gaan ze dood en sterfen de mannen uit!

Ik kan mijn vriend ook niet aan het verstand brengen dat als wij vrouwen de "mannengriep" hebben, wij wel gewoon door gaan met de dagelijkse dingen.

Moment van schrijven lig ik dus ziek in bed, maar dan ook echt ziek, hoofdpijn explosies bij de minst geringe bewegingen, snotbommen, alles er op en er aan (dit heb ik ongeveer 1 x in de 2 jaar). Als mannen "ziek" zijn (lees; verkouden), kunnen ze he-le-maal niks. Ja, slapen.. 

Ik moet ook geregeld even voelen "of hij echt geen koorts heeft" 9 van de 10 x is zijn hoofd zo koud, dat ik eerder denk aan onderkoeling. 

Maar stel je dan eens voor, dat een man een kind moet baren, zonder zelf dood te gaan! 

Dat kan toch niet? Als ik hem vertel dat een bevalling kan voelen als meerdere botbreuken tegelijkertijd, zegt hij "maar een klap op mn ballen is pijnlijker!" 

Serieus? SERIEUS? Dus jij denkt dat een bevalling van een paar uur, minder pijnlijk is dan een klap op je zak? 

Dus ik heb hem vanmiddag keihard in zn zak geslagen en vraag hem over een paar maand of hij nog de exacte datum weet, waarop ik hem zo hard in zn zak heb gemept, dat hij die dag noooooit meer vergeet! 

:)

7 jaar geleden

Ik heb een geluk met mijn man. Mijn man heeft zelf een zware rugoperatie gehad en 3 jaar met rugbrace gedragen. En hij is totaal niet kleinzerig. Soms moet ik tegen hem zeggen als hij de griep en ziek is dat hij vrije dag moet nemen.