Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Al lang niet meer geshopt!!

Normaal gesproken ben ik helemaal niet zo’n shopper. Ik vind het wel leuk om af en toe een keertje naar de stad te gaan, maar ik ga dan wel meestal gericht ergens naar op zoek.

Nu is het zo dat ik al heel erg lang niet meer naar de stad ben geweest voor mezelf. De reden is 2 zwangerschappen in zeer korte tijd (mijn kindjes schelen precies 1,5 jaar) en de daarbij horende zwangerschapkilo’s.

Stapje voor stapje probeer ik nu mijn figuur weer enigszins terug te krijgen. Ik geef dan wel borstvoeding, maar ik moet toch behoorlijk moeite doen om alles er weer af te krijgen. Ik heb mezelf als doel gesteld om eerst af te vallen en daarna mag ik gaan shoppen.

Dat blijkt helaas toch wel wat langer te duren dan verwacht/gehoopt. Er vallen steeds meer kledingstukken af omdat ze versleten zijn en ik wil pas nieuwe kleding kopen als ik op gewicht ben. Dat betekend nu dus dat ik steeds minder in de kast heb hangen. Balen hoor!!!

Omdat ik mezelf toch een klein beetje wilde verwennen heb ik nu maar een paar basics gekocht. Die zitten nu nog iets strak (niet te) en vallen gewoon steeds iets losser naarmate ik meer kilo’s afval.

Zodra ik ben gaan shoppen zal ik hier weer een blog over schrijven. Waarschijnlijk dan helemaal in jubelstemming, maar ik denk dat dat nog wel even op zich laat wachten.

Jullie horen nog van me! ;-)

10 jaar geleden

Euh heel bekend al zijn mijn overtollige kilo's momenteel meer van snoepen etc dan dat ik mijn zwangerschappen daar de schuld van kan geven, mijn jongste is tenslotte alweer 2,5 Alleen nu bijna niets van vorige lente/zomer past, en dat wintergoed wil ik nu toch echt ver wegleggen in de kast en er hopelijk nog lang niet uithalen. Echter duur winkelen in een grotere maat wil ik ook niet, wat ik heb gedaan is wat goedkopere basis artikelen aangeschaft in combi met wat duurdere kleding (goedkoop gekocht) via Marktplaats hier in de buurt, zodat ik het kon ophalen en passen of het ook goed was.

10 jaar geleden

hihi, ik kwam van ver laat maar zeggen! Ik wil nu graag nog 5-7 kilo en wie weet dan de kilo`s weer erop (nouja niet allemaal, tussen de 12 en 15 als je begrijpt wat ik bedoel haha) succes, die kilo`s gaan je wel lukken!!

10 jaar geleden

Bedankt voor die opbeurende woorden!! 21 kilo, wow. Dat red ik niet hoor! Ik ben al blij met 6 kilo. Ben ook eind september bevallen van de 2e. Mijn 1e mijlpaal is weer 4 kilo eraf en dan kijk ik hoe het gaat. Maar dan nog maximaal 8 kg.

10 jaar geleden

Heel herkenbaar, ik ben eind septembr bevallen van de 2e en lekker met de verjaardagen en feestdagen nog wat kilootjes erbij op gegeten. ik had wel wat kleren gekocht (ivm bovengenoemde aparte dagen) in Januari ben ik begonnen met lijnen en heb er ondertussen bijna 21 kilo (en 3 kledingmaten) af. ik had broeken van didi gekocht, leuk, hippe kleurtjes en met een mooie naad zodat je ze erg makkelijk en mooi kunt laten innemen als je (zoals ik nu ook) wat maatjes kleiner aan kunt. ook heb ik jurkjes gekocht die recht/wijd vielen, wijd/oversized is nu toch de mode en nu trek ik de ceintuurtjes gewoon strakker. je voelt je, zelfs als je nog niet zoveel kilo eraf hebt dan dat je zou willen, gewoon mooier, vrolijker en fijner met mooie kleren. dat straal je ook uit. zoek gewoon kleding die je mooi vind en die je makkelijk een maatje kunt laten innemen (dit is vaak niet eens duur bij kleine zaakjes, dat is als je het zelf niet kunt.. zoals ik haha) een maatje in een kledingstuk zegt niet altijd alles, kies dat waar je je top in voelt, die kilo`s komen wel.. heel veel succes!!!!