Snap
  • Mama
  • Gezond

Afvallen na de zwangerschap #deel1

Het afvallen na een zwangerschap valt niet mee de overtollige kilo's willen er niet makkelijk af en daarom ben ik begonnen met cambridge!

De eerste maand.

Ik ben begonnen op 26 oktober met cambridge want ook ik had veelste veel kilo's die er maar niet vanaf wilde en moest ik actie oondernemen!

Daarom naar een consulent in de buurt gegaan en begonnen we te wegen en meten. Ik woog dus op 26 oktober 105.1 kilo verschrikkelijk!!!!! En ik ben "maar" 1.69m.

Bmi veelste hoog vetgehalte ook teveel alles was te veel!!

ik had gekozen voor de variant waar je 2 shakes overdag drinkt en savonds een lichte maaltijd van 400kcal. Het is niet veel maar had t al eerder gedaan dus ik begon weer met frisse moed.

EERSTE WEEK: 

Elke dag netjes sochtend en smiddags een shake en savonds een lichte maaltijd en ja hoor de eerste week 1.8 kilo lichter! Wat een fantastisch gevoel als je de eerste kilo's hebt overleefd. En toen zei ik ik wil wat sneller afvallen en dan ga je naar 3x per dag een shake. Zo gezegd en gelijk begonnen.

TWEEDE WEEK:

de hele week 3x een maaltijd vervangende shake. En dat loonde zeer zeker! Maar liefst 3 kilo's!!!!! Waren eraf zo blij was ik maar om eerlijk te zijn het was ook echt afzien dus samen met de consulent afgesproken om weer de andere variant te kiezen ik heb tenslotte 3 Kids en een eigen zaak!

DERDE WEEK:

Deze week genoot ik echt weer van me eten omdat de week ervoor bestond uit shakes en  soepjes dan is ineens een gewone maaltijd heerlijk! Deze week was ik al voorbereid dat je minder kon afvallen omdat je lichaam het eerst wat gaat opslaan het kon zelfs voorkomen dat je dan niets bent afgevallen maar zelfs iets aan kan komen. En ik was uit eten geweest dus ik ging ervan uit dat er niets af was maar toch ondanks dat 400 gram! Ik was ontzettend blij want dan weet je dat je lichaam ook graag wilt!

VIERDE WEEK:

Deze week was gewoon weer heerlijk zonder al te veel moeite 2x per dag een shake en savonds heerlijk met me gezin mee eten. En dat bracht me deze week op een - 1.3 kilo. Weer een super resultaat want met de variant die ik volg val je tussen 700 gram en 1.7 kilo af en daar zit ik precies tussen!

Dit brengt mij op een totaal van 6.5 kilo wat ik ben afgevallen de afgelopen 4 weken.

Ik kan je vertellen wat een heerlijk gevoel ik merk t gelijk dat me kleding losser zit en dat kleding ook mooier valt! Wauw!

De volgende keer laat ik jullie weten hoe de komende 4 weken verlopen.

7 jaar geleden

Dat moet je natuurlijk zelf weten ik volg zelf een ander dieet waar ik op een gezonde manier afval. En ben daar inmiddels 23 kilo al mee kwijt en tis velen malen goedkoper als cambridge ???? en gezonder. Inderdaad of je aanwezig komt heb je deels zelf in de hand maar met een crash dieet is die kans velen malen groter

7 jaar geleden

Prijzig is het idd maar ik heb het zeker voor over om me straks weer zekerder en lekkerder in me lijf te voelen en mij lukte het met andere diëten ook niet en deze wel! Maar het is en blijft een eigen keuze hopelijk lukt het jou wel op een andere manier. :)

7 jaar geleden

Tenzij je het hele programma afloopt hoeft het niet direct eraan te zitten maar dit is voor mij de beste oplossing ik weet wat ik mag en niet mag en daarmee boek ik successen en erna heb je het altijd nog zelf in de hand of de kilo's er weer aan vliegen

7 jaar geleden

Pffff ik ken het na 4 kids is me figuur er echt niet beterder op geworden maar afvallen lukt gewoon echt niet, dit klinkt heel mooi maar t is best prijzig en ben bang dat als ik weer normaal ga eten het er zo weer aan zit :(