{{ message.message }}
{{ button.text }}

Afvallen met maaltijdvervangers

Veel vrouwen zijn er dagelijks mee bezig: afvallen! De overtollige kilo’s verdwijnen maar niet en het lukt al helemaal niet om je ideale streefgewicht te bereiken.

Afbeelding blog 'Afvallen met maaltijdvervangers'

Ik heb al tig diëten geprobeerd, tijd voor iets anders dus! Zo probeerde ik laatst de Etos maaltijdvervangers uit. Doordat ik 2 maaltijden per dag vervang, kan ik ’s avonds toch verantwoord met mijn gezin mee eten. Daarnaast zijn de Etos maaltijdvervangers erg handig om mee te nemen voor onderweg of naar kantoor. Afvallen wordt nu lekker én makkelijk!

 

Ontbijt

Mijn ontbijt vervang ik door een Etos Slank maaltijdshake. Voor 1 verpakking van 10 sachets betaal je maar €5,99. Voor de prijs hoeft je het dus niet te laten. Etos biedt verschillende smaken aan: Vanille, Rood fruit en Café Latte. Ikzelf vind de Vanille smaak het lekkerst omdat deze het meest weg heeft van een echte milkshake, de smaak gaat daarom ook nooit vervelen.

De shake maak ik klaar in de Etos shakebeker (deze kun je aanschaffen voor €2,49). Ik doe 1 sachet in de beker, 250 ml koude magere melk erbij, even shaken, en klaar! Het voordeel van de beker is dat er een roostertje in zit waarmee je schuim creëert. Hierdoor smaakt de shake extra romig en smeuïg. Je hoeft er dus weinig voor te doen om de shake klaar te maken. Erg handig in mijn drukke gezinsleven. Ook de calorieën zijn al voor je geteld, daar hoef je dus niet meer op te letten.

Lunch

Mijn lunch vervang ik door de Etos Slank maaltijdreep. Deze zijn te verkrijgen in de smaken Pinda nougat en Chocolade. Zo kan ik toch ‘snacken’, terwijl ik eigenlijk aan het afvallen ben. De repen zijn stevig en hebben een echte chocoladesmaak, dus je hebt er veel plezier van. Tip: kauw je eten altijd fijn en eet niet te snel, dit helpt bij het verbrandingsproces en geeft je sneller een verzadigd gevoel. De repen kosten €1,29 per stuk, en zijn ook per stuk verpakt, dus makkelijk om mee te nemen.

Voordelen van maaltijdvervangers op een rij:

-De Etos maaltijdshakes bevatten alle essentiële voedingsstoffen
-Snel te bereiden -Makkelijk voor onderweg of op kantoor
-Vol en romig van smaak -De stevige repen zorgen voor een verzadigd gevoel
-Goedkoper dan een regulier ontbijt & lunch
-Per stuk verpakt, dus makkelijk om mee te nemen in je tas of jaszak
-Rijk van smaak
-T/m 2 februari kun je 2 maaltijdshakes kopen voor €5, en 2 repen voor maar €2!
-Een goede maaltijdvervanger dankzij de aanwezigheid van alle essentiële voedingsstoffen

Vervang twee maaltijden per dag om af te vallen, en vervang één maaltijd voor gewichtsbeheersing.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je