Snap
  • Mama
  • Relatie

After date dip...en Tinder

Na mijn date met Tom die een beetje tegenviel besluit ik om niet bij de pakken neer te gaan zitten..

Nadat Tom is vertrokken naar zijn congres blijf ik met een katergevoel achter..Het 'was dit het' gehalte is hoog.Tom was zo leuk op vakantie maar de Tom die ik nu heb gezien was een man die een beetje gemakzuchtig was en niet heel veel interesse toonde. Ik besluit af te wachten om te zien of ik nog wat van hem hoor. Ondertussen ga ik dus echt niet letterlijk zitten wachten..ik ben godsamme een leuke vrouw..ik verdien meer dan dit en als Tom dat niet ziet..meer vissen in de zee. Ik download de Tinder app onder het mom van..wat heb ik te verliezen. Ik blader door de foto's en sommige profielen hebben zelfs wat tekst, na een paar minuten swipen..like of nope..heb ik een match. De foto zag er leuk uit..een sportieve man op het strand van 38 jaar. Ik begin een gesprek en na drie zinnen uitgewisseld te hebben komt het gesprek niet echt op gang en blijft het stil..Ik heb zelf ook niet echt de drang om verder te kletsen dus houdt het op. S' avonds ga ik er echt even voor zitten en zie veel foto's voorbij komen. Ik zie dat er een grote groep mannen is die niet kiezen voor een foto van zichzelf maar van of een auto of een landschap..of een mysterieuze tekst..Ja ik weet het niet hoor maar ik kan daar niks mee. Ik wil een foto zien van een persoon dus die profielen vallen sowieso af. Dan heb je nog foto's van ontblote bovenlijven en andere lichaamsdelen..(serieus een foto van alleen voeten gezien..)zonder een hoofd op de foto dus..vind ik toch een vrij belangrijk deel van het lichaam..Dus die vallen ook af. En dan heb je nog een groepje mannen wat een verlanglijstje op Tinder heeft..Zoals: Geen kinderen, alleen seks, hou van bondage, geen relatie, zoek een onderdanige vrouw..hou van dikke vrouwen..zoek een trio..Maar ook: Ik wil een serieuze relatie of wil graag kinderen..of niet alleen maar een ONS...(afkorting one night stand ja die moest ik ook even opzoeken hoor) Kortom je kan hier je lol op..Ik heb na een paar keer "like" te hebben gekozen meerdere matches en ga wat gesprekken aan. Sommige matches verdwijnen ook weer dan hebben ze zich blijkbaar bedacht. En sommige gesprekken gaan al heel snel de verkeerde kant op..(wat heb je nu aan..of zal ik nu even langskomen..)Dan doe ik dus match opheffen..Maar er zitten ook 2 aardige mannen bij, die tot nu toe nog niet met gekke voorstellen komen. Ik bedenk voor mezelf dat ik Tinder regels moet hebben:1 Nooit thuis afspreken. 2 Eerst een drankje en dan zien we wel verder. 3 Ik laat altijd aan 1 iemand weten dat ik een date heb en meld me daar ook weer als ik weer veilig thuis ben. Want ik heb ook de berichten voorbij zien komen over fout gelopen Tinder dates, veiligheid is heel belangrijk. Ik sluit de app af voor nu en zie een berichtje van Tom..Hoe mijn dag was vandaag? Ik stuur terug prima en hoe was je congres? Geen reactie..Het blijft een beetje raar met Tom wat wil hij nou?

6 jaar geleden

Zo nieuwsgierig hoe het gaat aflopen met Tom... Vond je vakantie verhalen van hem helemaal top