Snap
  • Mama
  • Nieuws

Afscheid nemen bestaat niet

Het is zo ver, de tijd is aangekomen dat ik afscheid moet nemen van mijn voedingskussen.

In de film 'the back up plan' is Jennifer Lopez het op een gegeven moment helemaal zat. De hormonen gieren door haar lichaam en ze heeft genoeg van haar voedingskussen. In een boze bui gooit ze hem uit het raam in de afvalbak. Die nacht komt ze er achter dat ze toch niet zo lekker ligt zonder het kussen. In het donker gaat ze via het balkon naar buiten om in de afvalbak te zoeken waar hij is gebleven. Ze kan toch niet zonder hem. Dit klinkt voor mijn zo bekend. Bijna ben ik van de pijn in mijn bekken af en daarom heb ik mijn voedingskussen niet meer nodig. Maar heb je enig idee hoe lekker hij ligt. Ik heb hem tussen mijn benen geklemd en de bovenkant hou ik als een knuffel vast. Heerlijk! Mijn vriend is er minder blij mee en zal wel opgelucht zijn als ik dat ding weg zou doen. Op dat punt ben ik nu aanbeland, maar kan ik het wel? Kan ik wel afstand nemen van mijn heerlijke kussen en wat krijg ik er voor terug? Tegen mijn vriend aan mag ik nooit liggen, want dan krijgt hij het zo warm en kan hij niet bewegen en de kat ligt bij onze voeten. Het is net een drugs geworden, ik zal moeten afkicken als ik hem weg ga doen. Toch zal ik eraan moeten geloven. Dat ding moet weg uit ons bed, ik heb hem niet meer nodig. Ik ben nu volwassen en kan zonder het kussen slapen.

Maar, zoals marco Borsato het mooi kon zingen, afscheid nemen bestaat niet. Helemaal het huis uit doe ik hem niet. Mijn kleine man kan hem gebruken om lekker op te liggen. Daarna heb ik op zolder de zak bewaard waar ik hem in kan doen totdat ik weer zwanger wordt en hem weer kan gebruiken. Ik hoop maar dat het snel gebeurd, want dan heb ik een goed excuus om hem weer te voorschijn te halen. Daarna moet ik nog een derde en vierde kind nemen. Ik denk dat ik maar een heel elftal neem of beter een heel voetbalteam. 22 kinderen alleen maar zodat ik mijn hele leven lekker met mijn voedingskussen kan blijven slapen.

mamaletta.blogspot.nl

9 jaar geleden

:)

9 jaar geleden

ooo, misschien moet ik hem ook maar weer teug nemen...

9 jaar geleden

Ik slaap er nog steeds mee...kids zijn nu 4 en 2..had ook last van bekken maar kan gewoon niet zonder slapen dan krijg ik pijn,,,manlief vind het ook wat minder maar is het inmiddels gewend. als ik daar tegen aan ga liggen krijgt ie het warm en begint ze zweten dus dat is ook niet alles, nee doe mij me kussentje maar:D Love it!

9 jaar geleden

Ik heb nu nog heimwee...wat was dat lekker slapen... :)