Snap
  • Mama
  • tweeling
  • zelfstandigeten
  • easytots

Aankopen waar je enthousiast over bent.

Ik had een aantal maanden geleden 2 bordjes aangeschaft voor mijn tweeling die aan tafel plakken met zuignappen.Ik was gaan zoeken op internet en natuurlijk gaan kijken bij reviews. Ik wilde ook dat ik het makkelijk kon meenemen als we een dag weggaan. Dat er een goede deksel op zit en een eventueel reistasje want je weet natuurlijk dat dingen nooit op de zelfde plek bijven liggen tot je op de plek van bestemming bent. Wat ook heel bekend is dat je het zo in ruimt de tas en dat je er iets uithaalt/ trekt dat het dan ook allemaal door de tas gaat.Want ga bij jezelf is na als ik nu wegga wat heb ik dan allemaal bij? bordje, bakjes waar fruit in zit, bakje voor koekjes, etc.... Ook op restaurant heb ik de bordjes bij, in de griekse gemeenschap is het normaal met borden gooien maar ik denk niet dat ze er bij een restaurant op zitten te wachten dat het elke keer gebeurd. Ongelukje kan natuurlijk voorkomen maar Voorkomen is beter dan genezen.

Ik kwam toen uit bij Easytots, in het begin maakt ik daar ook een heel ander woord van. Maar omdat het ander woord geregeld voor bij komt in reclames.Ik heb daar mijn aankopen gedaan en dacht niet geschoten is altijd gemist. Ben contact gaan maken met dat bedrijf en heb info opgevraagd. Ik heb daaruit toch besloten het product aan te schaffen. Het had een snelle levertijd, is een kleine ondernemer en dat in de tijden van nu vind ik heel belangrijk om te steunen. Ideaal, vind ik het! Wauw ik was om, normaal eten en de kinderen in de gaten houden dat ze het bord niet optilde en door de eetkamer gooide was het nu alleen kijken of ze eten van hun bord pakte en lieten vallen op de grond.Ook als we een dag weggingen konden we het fruit al op de bordjes doen en deksel erop en dan had je nog een reistasje die er dan bij krijgt dus het was allemaal volledig afgesloten en makkelijk mee te nemen. Op de ikea stoelen blijft het ideaal plakken alleen niet op hout maar dat is bij de meeste bordjes met dit systeem. (Hout bedoel ik echt steigerhout enzo)Als we op visite gingen konden we ook alles voor de kinderen daar op doen, zo waren wij geruster dat de huizen van de mensen waar wij op bezoek gingen niet helemaal onder de rotzooi zat van de borden die door de woonkamer vliegen. 

Ik vind deze producten vooral een aanrader door de deksel en het reistasje wat erbij zit maar die moesten van mij ook erbij zitten omdat ik dat heel belangrijk vind omdat je anders blijft sjouwen met spullen. Wat ik hier boven natuurlijk aangaf en ook de optie in een restaurant. Nu ben ik natuurlijk dagen lang aan het google geweest en aan het lezen. Want ik ben iemand die geen impulsieve aankoop doet. Ken je dat die leuke overdenkingen met heb ik het echt wel nodig en de meerwaarde die ik dan heb met het product en niet dat het dagen, weken, maanden lang in de kast ligt en uiteindelijk in de prullenbak belandt.

Wil je kijken welke producten ze hebben dat kan natuurlijk altijd. Ik ben een samenwerking met hun aangegaan met mijn webshop. Waarom het is een product dat een meerwaarde heeft en ook qua prijs goed. (bord, deksel en tas)

Kijk op www.boefjesentuttebellen.nl en dan onder het kopje Easytots. Hier gaat de tweeling volledig zelf eten dus er gaan meer artikelen in mijn kasten staan, zoals het schaaltje met de lepel en het schaaltje bevat een hoge rand. Kijk even zelf op de site en daar vind je alle informatie. Wil je meer info kan ik altijd meer info geven.

Meer mensen die enthousiast zijn over bepaalde producten?Ik mag weer een lijstje maken voor twins hun 2 de verjaardag. Dus goeie kadotips voor 2 jarige laat even achter in de reacties. Bedankt alvast.