Snap

Aan mijzelf werken.

Trauma behandeling na misbruik. (Zie muismama hier op mp)

Als ouder leer je je kinderen heel veel. Ook het gedeelte dat “ nee “ genoeg is.

Als ouder bescherm je je kinderen. 

Mijn stief vader die destijds volle bak voor ons en mijn moeder ging hoorde deze taak ook opzich te nemen gezien wij een gezin vormde.


Op 7 jarige leeftijd veranderen mijn leven voorgoed. De man die mij veilig moest laten opgroeien, mij moest leren hoe ik om ga met fouten en falen. Die mij moest beschermen en lief moest hebben . En vooral, mij hoorde te leren dat nee zeggen genoeg was, en als dat niet geaccepteerd werd, ik gerust een knietje mocht geven en weg rennen. Je hoort je kind te informeren voor gevaren ….

Maar deze man , ik had bescherming tegen hem nodig. Hij hoorde dat knietje te krijgen wat ik niet durfde .


5 jaar lang heeft deze ellende geduurd. Ik was pas 7. 

Ik ben inmiddels 34. En het verwerken hier van is begonnen. Ik wil leven. En waar je als ouder je kind beschermt doe ik dat in tien fout. Ik moet leren omgaan met woede en verdriet: 


Ik heb de stap naar Psytrec genomen. Intensieve trauma behandeling om het misbruik een plek te geven. En mijzelf weer genezen. Want ik ben niet de moeder die ik wil zijn. Want nu in de put is het leeg en eenzaam. Maar ik weet, ik kruip er uit en ga weer knallen. 💪🏻💪🏻💪🏻


Trending: Complete chaos

8 maanden geleden

❤️

8 maanden geleden

Heel veel sterkte en kracht toegewenst 💗

8 maanden geleden

Wat vreselijk dat je dit hebt moeten meemaken.. Ik wens je heel veel kracht toe❤️

8 maanden geleden

Dank je wel, ik heb destijds mijn verhaal gedeeld onder andere naam hier (MuisMama) omdat ik die daden niet op mijn eigen profiel wilde.