Snap
  • Mama
  • #mamaplaats
  • #mamablogger
  • lifeoftham
  • babyevan
  • negenmaandenaf

9 maanden mama

en ja ik ben weer de ''oude''

Vanochtend op instagram vroeg iemand aan mij; voel je je ook echt weer de oude onder het mom van 9 maanden op 9 maanden af.. dat gaf me inspiratie deze blog te schrijven! 

ik ben even weggeweest, weinig inspiratie voor blogs of dacht ja wie vindt dat boeiend' om te lezen.. alles gaat lekker zn gangetje eigenlijk. 

vandaag is Evan 9 maanden , 9 maanden bij ons, 9 maanden mama , 9 maanden geleden bevallen.. 9 maanden af, dat is wat ze zeggen. en ja ik vind wel dat daar gelijk in is, al ik erop terugkijk denk ik dat je elke maand hersteld naar weer meer jezelf te zijn. 

waar ik maanden nog enorme bekkenpijn hielt , gaat dit nu onwijs goed ( op mijn herniarug na) maar die tellen we even zwangerschaps gericht niet mee. ook hormonaal merk ik wel verschil, alhoewel die pil ook niet erg meewerkt.. ik ben daar weer mee gestart maar of ik hier blij mee ben .. eigenlijk niet.. maargoed andere zaken! 

maanden terug schreef ik een blog over hoe ontevreden ik was over mijn lichaam.. maar ook daarin veranderd je lichaam echt weer terug, dat wilde ik destijds te snel, iedereen had gelijk!naast dat ik er zelf veel voor heb gewerkt, lees afvallen sporten (nog steeds maar nu kunnen we de sportschool even niet in) etc doet je lichaam ook echt nog veel zelf. tuurlijk heb ik overmatig uitgerekt vel op mijn buik, zijn mn benen nog niet wat ik wil en kan ik ook wel een bezoekje brengen aan een borstkliniek ;P maar he wat wil je, doe mij maar liever een kindje en dit lichaam dan niets.

Daarnaast vind ik het heerlijk om mama te zijn, ja ook pittig zeker deze fase vind de 8/9 maanden, hij is vrij vlot, klimt klautert staat en is snel verveeld met zijn speelgoed haha! dus ook al wil ik dat hij klein blijft kan ik niet wachten soms dat hij kan lopen en net ietsje makkelijker zelf kan spelen hihi. Overigens vindt ik het steeds meer interactie mega leuk, zn kusjes , de armpjes om je heen , het bewust naar je toe kruipen.. ik geniet ervan!

Dus voor alle mamas die in deze fase zitten , ja het is echt 9 maanden op 9 af.. maar vertrouw erop je wordt echt weer grotendeels jezelf, helemaal jezelf wordt je nooit meer, een andere zelf wel! Je bent nu mama! 

geniet van het paasweekend, stay at home, stay safe! 

4 jaar geleden

Thnx 😘😘😘