• Mama
  • Babyspullen
  • baby
  • kamer
  • huis

Mooiste kamer van het huis

Wat een heerlijke pasen hebben we toch!!!! heerlijk in het zonnetje zitten met een boekje en glaasje fris erbij. Kan alleen niet zo goed tegen te lang in de zon zitten.. maar gelukkig heb ik nog geen last van een zwangerschapsmasker, afkloppen en goed smeren ;)

Het kamertje is inmiddels af, alleen de lijstjes en nachtlampje moet opgehangen worden. Ik moet nu gewoon elke dag even kijken, het heeft nu al de mooiste kamer van het huis haha 

 

Alleen het wiegje moet nog goed gedaan worden, ik heb nu al verschillende tips gelezen maar weten jullie hoe ik het beste het wiegje kan opmaken? 

Het is ook allemaal zo spannend, a.s. donderdag moeten we weer naar de verloskundige en dan hopen dat de kleine gedraaid is, ik voel elke dag maar volgens mij ligt het nog met het hoofdje omhoog en dat is niet de bedoeling....

Slapen gaat nu ook niet meer, slaap al een paar weken slecht en ik werk nog en dat is best zwaar, ik ga mijn laatste week in en dat zijn maar 4 dagen maar om heel eerlijk te zijn zit ik er tegen op. Ik merk nu pas dat ik rust nodig heb ivm zo weinig slapen en ik probeer nu (in het weekend) tussen de middag even te liggen maar dat schiet allemaal niet op. Heb ook erg pijn in mijn rug dus mijn vriend die masseert mijn rug nu elke dag haha Loop ook bij de fysio en daar moet ik vrijdag weer heen.

Hebben jullie ook zo last van jullie rug? zo ja wat doen jullie tegen de pijn?