Snap
  • Mama
  • voorstellen
  • grootgezin
  • samengesteldgezin
  • datingsite

8 = Great!

Hoe ik van 1 naar 6 kinderen ging

In 2013 woonde ik, Lyoness, samen met mijn peuterzoon Raphael in een knus huisje in een klein onbenullig stadje in Brabant. Na mezelf eindelijk te hebben bevrijd uit een destructieve relatie met de verslaafde vader van mijn zoon, genoot ik intens van mijn veilige huisje, helemaal zelf ingericht, heerlijk.

Ik werkte nog een dag als persoonlijk begeleider in mijn oude regio, vaker op en neer rijden was niet haalbaar. De rest van de week werkte ik als gastouder, in afwachting van cliënten in mijn nieuwe regio.

Dat najaar begonnen cliënten en collega’s me aan te sporen om me aan te melden op een datingsite. Dat leek me nou echt helemaal niks. Ik zit niet graag voor een computer en op zo’n datingsite zitten toch de gekste mensen de boel te neppen. Brrrr.

Echter, waar ik in de zomer nog een tijdje datete met een leuke single papa, die ik aan de rand van het zwembad had ontmoet, werd het in herfst toch wat eenzamer. En in oktober maakte ik dan toch een profiel aan op ‘alleenstaande mama’s .nl’. Het was precies zo stom als ik verwachtte. Binnen no-time begonnen de engste kerels berichten te sturen. Op de derde avond was ik er al klaar mee. Letterlijk een seconde voordat ik mijn profiel sloot, flitste er een ‘voorstel’ van de site over mijn scherm. Een leuke foto van een jonge single papa, woonachtig in een dorp grenzend aan mijn stadje.

Een kleine sprong in de tijd….en in januari 2014 had ik een positieve zwangerschapstest in handen.

Het kleine mensje bleek met kerst tot stand gekomen en had gelukkig geen schade ondervonden van het glaasje Smirnoff Ice, dat ik, onbewust als ik me op dat moment nog was van dit ontluikende nieuwe leven, met Oud & Nieuw had gedronken.

En zo ging ik binnen een jaar van één kind, naar víer kinderen. Want Remy, de man in kwestie, had al twee dochters die full-time bij hem woonden.

Sinds kort is ons gezin compleet. We zijn nu met ons achten. Het kerstcadeautje van 2013 werd in het najaar van 2014 geboren als een prachtig hoogblond jongetje. Daarna kregen Remy en ik samen nog twee dochters, de jongste is nu twee maanden. We wonen in Remy’s huurwoning in Kaatsheuvel. Het huis is klein en heel erg vol. Vol met mensen, vol met spullen, vol met lawaai. Maar ook vol met liefde, zorgzaamheid en gezelligheid.

Snap
Snap