Snap
  • Mama
  • stouteschoenen
  • contactex
  • mailcontact

#68 Stoute schoenen

Gisteren kreeg ik weinig helder op het strand in de wind/storm en gingen mijn gedachtes alle kanten op. Toch heeft het me misschien wel iets gebracht.. antwoorden op vragen waar ik al een tijd mee liep..

Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en mijn ex een mail gestuurd met vragen waar ik vanaf het begin van de 'scheiding' (waren niet getrouwd) al mee liep.

Waarom hij op die datingapp zat, of er ooit iets gebeurd is, of hij had afgesproken met iemand en waarom hij loog bij de informatie die hij erop had gezet.

Het zijn vragen die ik niet los heb kunnen laten het afgelopen jaar, ook omdat dit de laatste druppel is geweest voor mij waardoor ik de knoop doorhakte om niet samen verder te gaan.

En aangezien ik momenteel steeds verder afglijd en het echt niet goed met me gaat probeer ik alles wat me misschien ook maar een klein beetje verder zou kunnen helpen. Iedere strohalm grijp ik aan.

Heb ook gezocht naar hypnotherapie, en sta er echt voor open..maar €450,- voor 3 sessies waarvan niks vergoed word gaat me echt te ver. Dus, ben zelf maar gaan nadenken en deze mail dus echt verstuurd.

Het antwoord, of de antwoorden waren er 2 uur later al.

Wat een open boek ineens, met natuurlijk ook een aantal verwijten naar mij. Maar wel verwijten waar ik mezelf in herkende. Want bij uit elkaar gaan hebben er altijd 2 schuld, dus ik zeg ook echt niet dat ik heilig ben/was. Zeker op het gebied van seks wat ik in een van mijn eerste blogs ook heb gezegd. Door een gebeurtenis uit het verleden gebeurde het gewoon bijna niet, ik klapte dicht en kon het uiteindelijk niet. Logisch dat een man daar slecht tegen kan.

Maar zo was er meer, we hebben nu goed mailcontact waarin we open zijn tegen elkaar. Nu even een break vanwege de avond/nacht en het moeten gaan slapen vanwege vroeg op, maar morgenavond zou hij mijn 2e mail gaan beantwoorden. Ik wacht het rustig af.

Ik heb geen idee of dit hetgene is wat mij weer verder gaat helpen. Maar ik ben blij dat ons contact sowieso nog goed is, maar ook dat we nu zo open zijn, al is het via de mail. Waarom nu wel vraag ik me af, maar goed, beter laat dan nooit...?

Ben wel benieuwd of er hier meer mensen uit elkaar zijn die nog goed met elkaar om kunnen gaan en of jullie dan ook nog zo open zijn tegen elkaar.

Laat dan vooral een reactie achter, ben eeg benieuwd naar jullie verhaal.

4 jaar geleden

Nou hier helaas niet, beschuldigingen die niet waar zijn, maar hoop t snel af te sluiten... Ben helemaal kapot.