Snap
  • Mama

68-- de laatste vakantie met zijn 2e

Vakantie, nog 1 keertje met zijn tweetjes er tussen uit voor ons wonder er is. Even gewoon genieten.

We landen op Malaga en de vakantie kan nu echt beginnen. Tenminste, als Jesse het voor elkaar krijgt om ook in de vakantiestemming te komen. Wat een brombeer kan dat toch zijn. Het is onze laatste vakantie met zijn 2e en daar wil ik van genieten.

We hebben een all inclusieve hotel geboekt in Torremolinos. Ik loop de kamer op en plof op het bed. Even liggen hoor, ik ben kapot! Jesse kruipt dicht tegen mij aan. "Uhhh Nik, we hebben vakantie. Zullen we even samen onder de douche springen voor we gaan eten." Ik weet wel wat hij wil. Jesse zijn beeld van vakantie houd in dat we zoveel mogelijk seks hebben. Iets wat ik normaal geen probleem gevonden had. Alleen sinds ik zwanger ben is mijn libido gedaald naar het vriespunt. En misschien wel verder. Toch ga ik met hem mee, ik kan moeilijk 9 maanden lang onthouding van hem verwachten. Daarnaast had ik er van de week een gesprek over met Sanne. "Wat jij hem niet geeft, geeft een ander hem wel." Die tekst krijg ik niet uit mijn kop. Jesse kan een heel hoop doen. Maar vreemdgaan als ik zwanger ben, dat zie ik hem niet doen.

Na het 6de jurkje uit mijn tas te hebben getrokken die me niet zo leuk staat als ik zou willen besluit ik voor mijn trouwe spijkerbroek met een leuk topje te gaan. Mijn buikje begint te groeien nu en ik wil dat mensen kunnen zien dat ik zwanger ben. En niet denken dat ik dik ben..

We lopen de eetzaal in en een walm van een bepaalde vislucht komt op me af. Ik ren direct terug richting de toiletten op de gang. Bah wat is dat smerig. Ik probeer het van me af te zetten en ga de zaal weer in. Wanneer ik langs het buffet loop zie ik niets dat me aanspreekt. Alleen de gedachte maakt me al misselijk. Ik kom terug aan tafel met brood. Jesse kijkt in de eerste instantie verbaasd en spreekt me daarna toe alsof ik 10 ben. "Je kan toch niet 14 dagen lang brood eten? Je moet toch ook je vitamine krijgen?! Nik ga eens wat gezonds halen.." ik rol met mijn ogen, maak je niet zo druk. Ik zorg prima voor pinda en mij. Moet je zien hoe dik ik al word. Dat zou echt niet gebeuren als ik niet goed at.

Na het eten lopen we richting Carhuela. Het is best een eind en ik ben doodmoe. We gaan een kroeg in van een vriend van Jesse. Jesse gaat aan het bier en ik zit aan de melk. Melk is mijn verslaving tijdens mijn zwangerschap. Hoewel die in Nederland lekkerder is. Mike kijkt me aan, Nik je kan toch niet de hele vakantie op melk leven. Wacht, ik zal eens wat voor je maken. Lachend schuift hij een paar minuutjes later een alcohol vrije cocktail onder mijn neus. Wauw! Dit is heerlijk!

De volgende ochtend liggen we aan het zwembad. Ik kan mijn draai niet vinden, zullen we naar Carhuela lopen? Ik wil op het strand liggen en zwemmen. Nu is het Jesse zijn beurt om met zijn ogen te rollen. "Het zal wel een heel druk kindje worden. Je hebt geen rust in je reet sinds je zwanger bent Nik.." ik lach het weg en begin de spullen bij elkaar te pakken, trek een jurkje aan en mijn slippers en loop richting het hek. Jesse slentert achter me aan. En hoewel ik merk dat hij echt zijn best doet is van zijn gezicht af te lezen dat hij geen zin heeft. Een uur later liggen we op het strand, zal ik meteen wat te eten bestellen?! Ik heb honger. De ober komt bij ons, "doe mij maar een biertje hoor ik vanuit het bedje naast me." Iets in mij zucht. Maar we hebben vakantie. En geen tijd voor ruzie. Is mike er al? Ik kijk met twinkelende ogen de ober aan. Ik wil namelijk een alcoholvrije cocktail. Dan is het net of ik mee doen. O en doe maar een pannekoek met stroop. Binnen een oogwenk staat onze bestelling op het tafeltje. Dit is echt genieten.

Wanneer we 's avonds aan het eten zijn krijgen we een foto van mijn schoonouders geappt, cadeautjestijd! Ze hebben de wagen gekocht waar ik zo verliefd op ben! Wauw, die kost een godsvermogen... wat ontzettend lief! Jesse kijkt me verliefd aan, weetje Nik, je straalt helemaal als het over de baby gaat.

Maar voor ik het weet zijn we alweer bij het eind van onze vakantie beland. Het was fijn, we hebben leuke dingen gedaan, avonden gepraat en ik heb echt het gevoel dat dit ons goed heeft gedaan. Volgens Jesse groei ik met de dag sinds we hier zijn dus voor pinda zal het ook wel goed zijn.

7 jaar geleden

Hier ook. Liters. Heerlijk. Incl karnemelk.

7 jaar geleden

Hahaha literssss zijn er doorheen gegaan:')

7 jaar geleden

Oh wat herkenbaar die melk verslaving! Dat is hier ook zwangerschapsverslaving nummer 1. En ik lust helemaal geen melk haha