Snap
  • Mama
  • loslaten
  • uitwaaien
  • ldvd

#67 Loslaten

Iemand loslaten die je niet wil loslaten..

Hoe de f*ck doe je dat?

Ik heb het 2 jaar geleden al moeten doen met m'n prachtige kleine meisje, en nog steeds kan ik het niet. Ze is verweven in mijn leven, er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan haar denk.

Nu is dat van een heel ander orde, maar de basis is hetzelfde, loslaten wat je niet wilt..

Maar die leuke jongen waar ik het de vorige keer over had, gooide vrijdagavond de deur weer wagenwijd open. We zouden ervoor gaan samen, met elkaar, dikke middelvinger naar de rest van de wereld. Wij konden dit.

Helaas 1 'klein' puntje die ons dwars zat, zit... zijn ex. Of beter zijn hex.

Pakt hem over de rug van zijn kind, compleet gestoord.

Ik ga niet in details treden, maar ze dreigt en is in staat haar dreigementen waar te maken.

So far so good... het is klaar. Definitief.

Het voelt voor hem alsof die moet kiezen tussen mij en zijn zoon. Gisteren (de dag nadat we er weer voor zouden gaan) bedacht hij zich. Hij voelt zich in een hoek gedrukt en is bang voor de gevolgen wat zijn zoon betreft. Ik ben niet een of andere speelbal die dan wel en dan niet opdraaft. Hij kiest er nu dus voor om zijn leven stop te zetten vanwege het zieke gedrag van zijn ex. Daar komt het kort samengevat op neer.

Maar hoe kan ik hem loslaten als ik nog stapelgek op hem ben, en ik weet dat dat andersom ook zo is door een bericht wat hij stuurde .. We willen beide samen zijn, maar zijn ex heeft hem volledig in zijn macht. Dreigt met van alles, zijn zoon weghouden, hangt zielige verhalen op en is hun zoon aan het hersenspoelen. Er komen dingen uit de mond van dat mannetje die hij zelf echt niet bedacht heeft ooit te zeggen.

Hoe? Hoe ga ik dit doen. En waarom ben ik zo stapelgek op die jongen?

Vandaag een poging gedaan om uit te waaien tijdens de storm op het strand. Gedachten gingen alle kanten op, maar iets oplossen of iets helder krijgen is niet gelukt.

Maar even tussendoor, wat is het gaaf om die kracht en dat geweld van die zee te zien als het zo stormt! Love it. Zou willen dat ik me soms zo zou voelen, zo sterk, zo krachtig..

4 jaar geleden

Echt narcistische ex dus, zeer manipulerend type, pas op!!!!