Snap
  • Mama
  • auto
  • Autorijden
  • gezinsauto
  • kopen

5x de perfecte gezinsauto

Welke is voor jou dé topper?

In samenwerking met Bynco (dé webshop voor tweedehands auto’s) heeft de redactie 5 perfecte gezinsauto’s geselecteerd. We zijn benieuwd wat voor jou dé topper is en check die scherpe prijzen ook eens ;)

1. Big bigger biggest

Kindje op komst? Of knallen de kinderstoelen de achterbank af? Tijd voor iets groters! Binnen een paar tellen waren wij er al uit: CITROEN GRAND C4 SPACETOURER. Hier heb je maarliefst 7 zitplaatsen (!) en die geblindeerde achterruiten zijn ook echt top!

Snap

2. Safety first

Deze auto heeft onder andere een dodehoek-assistent en radar cruisecontrol. Maar dit zijn maar enkele van de vele veilige functies die het rijden veiliger en makkelijker maken! Ontdek zelf wat jij belangrijk vindt en graag ziet in jouw ideale auto. Wij vielen voor een VOLKSWAGEN T-CROSS!

Snap

3. Het oog wil ook wat

Wij zijn direct verliefd op deze MINI COUNTRYMAN COOPER! Pareltje hé?! 

Snap

Wist je dat na je keuze voor bijvoorbeeld deze prachtauto, Bynco je auto thuisbezorgd?! Ze maken het jonge gezinnen graag makkelijk om een auto te kopen. Je hoeft niet meer op je vrije zaterdag naar autodealers, je hoeft niet te onderhandelen, de auto wordt binnen een aantal werkdagen thuisbezorgd en je kan hem gedurende 14 dagen proefrijden. En als ie niet bevalt, om welke reden dan ook, halen ze hem gewoon weer op en krijg je het volledige aankoopbedrag retour. Fijn!

4. Strak sportief

Wat meteen opvalt aan de PEUGEOT 308 SW is het strakke design. Met een glazen dak, LED-verlichting en de kleuren die precies op elkaar afgestemd zijn (zo zijn de deurgrepen en buitenspiegels in dezelfde kleur gespoten als de auto) is deze auto niet te missen. 

Snap

Wat verder opvalt zijn de chromen velgen, getinte achterruiten en het climatecontrol-systeem. Dit systeem is flexibel in te stellen, waardoor links en rechts gescheiden regelbaar is. Bovendien is de cruise control programmeerbaar en kan de maximale snelheid van de auto begrensd worden. 

5. Energiezuinig

De vraag naar kleine, energiezuinige stadsauto's is groot. Gelukkig is daar de FIAT 500! Het heeft een A energielabel, wat inhoudt dat hij zuinig rijdt. Zo zuinig, dat hij als beste getest is als energiezuinig auto’s door de consumentenbond. Deze auto is al jarenlang op de markt in verschillende vormen, maar de nieuwste versie heeft een complete make-over gehad ten opzichte van zijn oudere broertjes. Dit maakt de Fiat 500 momenteel razend populair!

Snap

Ben je er uit? Ga je voor een snelle auto? Een mooie auto? Of voor een grote auto? Of wil je er eentje die erg zuinig rijdt? Of wil je alles?

Ieder gezin is uniek, dus een gezinsauto moet op maat geselecteerd worden. Hierbij kan Bynco je heel gemakkelijk helpen. Wanneer je deze vragenlijst invult, bekijkt Bynco welke auto’s bij jou passen en krijg je dit per mail toegestuurd. Heel leuk om even te doen en duurt maar 2 minuten om in te vullen!

Sponsored: Dit artikel is geschreven in samenwerking met Bynco.

4 jaar geleden

Die mini ? wil ik wel als boodschappen auto!!! Met 4 kids kan niet als gewone auto haha!

4 jaar geleden

Ik ga voor een veilige auto, hoe deze eruit ziet maakt me niet zoveel uit eigenlijk...