Snap
  • Mama

54-- help, ik ben verliefd!!

Lelijke berichten kunnen onze avond niet verpesten. Ondanks alles, genieten we van elkaar!

Tijdens de autorit blijven onze telefoons rinkelen. Ik krijg berichtjes van Sam. Of ik het nooit ga leren wat mannen betreft. Dat Jesse net zo'n loser is als Dennis. Dat hij het met alles en iedereen doet en alles pakt wat los en vast zit, dat hij eigenlijk gewoon een mannelijke hoer is. Aan haar manier van praten zie ik dat ze echt dronken is en besluit ik haar te negeren. Ik zet mijn telefoon op stil en Jesse doet hetzelfde.

De autorit is wat vreemd door alle berichten. Maar na een half uur staan we voor zijn appartement. Ik moet eerlijk zeggen dat ik een echt mannen huis verwacht had. Ik weet dat het pas vorige maand opgeleverd is en had dus verwacht dat het nog niet helemaal klaar zou zijn.

Als ik binnenloop komt er een frisse geur me tegemoet (je kent dat wel, van schone was.. mmm) de lichten staan gedempt aan en het is heerlijk warm. Wauw wat is dit huis prachtig! Ik loop de woonkamer in en zie een keuken waar mijn mond van openvalt. Hier zou ik me wel thuis kunnen voelen. Wat een heerlijk huis! Jesse lacht om mijn gezichtsuitdrukking en geeft me een kus. Ik kijk in zijn ogen en voel me zo verliefd..

We gaan op de bank zitten en praten veel. Ondertussen blijven onze telefoons ook door trillen en besluiten we samen nog een keer te kijken en ze dan uit te zetten. We hebben allebij een overvloed aan berichten van Sam. Het een nog lelijker als het ander. Jesse over alles wat ik heb uitgespookt. En ik over alles van Jesse. We zetten de telefoons uit en besluiten van onze avond te genieten.

Jesse schenkt een glas wijn in en we praten tot diep in de nacht. Er valt geen moment een stilte. Wat is dit fijn. Om weer met een man te kunnen praten. Om gewoon mezelf te zijn.

Het is tegen 3e als we besluiten dat het tijd is om te gaan slapen. Jesse bied aan om op de bank te slapen. Dat hoeft natuurlijk niet. We slapen in hetzelfde bed. En we vrijen. Zo fijn heb ik het nog nooit gevonden om met iemand te vrijen. (Help.. ik ben verliefd!)

7 jaar geleden

Niets mis met genieten van je reboundje. Veel plezier.