Snap
  • Mama

47-- vrienden voor het leven??

Of het nodig was weet ik niet. Of het handig was ook niet. Maar het lucht wel op.

Uiteindelijk wil Sam natuurlijk weten wat er aan de hand is.

Ik begin te vertellen en raaskal zinnen zonder dat ik adem. Ik stop af en toe om een slok wijn te nemen. Sam zegt niets en luistert aandachtig.

Voor ik het weet ben ik bij het stuk over vandaag. Dat ik toch weer met hem in bed ben beland. Sam haar gezicht vertrekt. "Nik?! Verdomme! Na alles wat er is gebeurd. Na wat ik je heb verteld. En god weet wat er nog meer is gebeurt?! Hoe kun je zo stom zijn?! Pff, ik heb hier geen zin in hoor. Je moet er gewoon mee stoppen. Punt!"

Nu is het mijn beurt om om te slaan. Sorry hoor. Maar jij kon hem niet eens weerstaan toen je geen gevoelens had en hij de vriend was van je beste vriendin! Bij mij speelt er tenminste nog een stukje liefde en verleden. Ik deel een belangrijk stuk van mijn leven met die lul. Jij was gewoon geil. Dus ga mij nou niet wijs de les lezen. Ik heb een vriendin nodig. Geen bedweter. Nog net niet stampvoetend loop ik de deur uit..

Eenmaal thuis duurt het even voor ik kalmeer. Dat is er tenminste uit..

(Maar was dit nou wel nodig?!)

7 jaar geleden

Ik denk als je zoveel met iemand heb meegemaakt dat het ook nooit weg zal trekken. Heel soms vraag ik me nog steeds af hoe het met mijn ex ga. is dat raar? misschien, maar aan de andere kant ik was 16 en hij was mijn eerste en grote liefde. Maar wat is grote liefde he. soms kom je daar veel later achter.

7 jaar geleden

Toch bijzonder dat die mannen zoveel met ons doen dat ze zo lang in onze harten blijven hangen.. Ik weet niet of ik Dennis nu zie als mijn grote liefde. Hij was sowieso mijn eerste liefde. En we hebben een heel hoop samen meegemaakt. Hij zal altijd een speciaal plekje in mijn hart houden denk ik. Ondanks alles wat er is gebeurt.

7 jaar geleden

Hi Meis, ik snap je helemaal. Ik was 16 toen ik mijn grote liefde leerde kennen. Hij heeft na 22 jaar nog steeds een plek in mijn hart, maar in mijn optiek is hij niet echt vreemdgaan maar andere vinden van wel. Ik ging toen op vakantie en we hadden besloten even een halt hij zou mij nog wel schrijven op mijn vakantie en deed tie ook 1 brief en toen ik terug kwam was hij iets met "een vriendin" begonnen. het voelde als verraad omdat hij mij geschreven had en gezegd van mij te houden en vervolgens had hij ooit gezegd niks met haar te willen. gr. Angelique.

7 jaar geleden

Het werd me hier gewoon allemaal net even teveel. Al het gedoe rondom Dennis kon ik niet loslaten. En waar ik van iemand dacht dat ze een vriendin was miste ik een stukje steun. Vandaar de heftige reactie. Liefs, Nikki