Snap
  • Mama
  • gezelligheid
  • chaos
  • grootgezin
  • 4kinderen
  • aylamamavan4

4 kinderen onder de 6 jaar

Mijn eerste blog 😊

Hier komt ie dan mijn allereerste blog over ons leven met 4 kinderen onder de 6 jaar.

De meningen over ons gezin lopen nogal uiteen. Van dat is toch niet meer van deze tijd, tot oh je houd dan wel erg veel van je man. Daar tussen in zitten nog veel meer reacties en gelukkig zijn ze niet allemaal negatief.

Nu maar weer even terug naar ons gezin we bestaan uit papa (Oktay) mama (Ik) Ibrahim Salih Yasin en Ilayda.

De leeftijden zitten vrij kort op elkaar de oudste 2 daar zit 1 jaar en 4 maanden tussen en heel erg toevallig tussen de jongste 2 ook.

Onze dag bestaat vooral uit spelen en inspelen op de behoeftes van alle 4 waar het soms toch wel knap lastig is om aan ieder zijn behoeftes te voldoen.

De oudste 2 hebben vooral het stoeien ontdekt wat heel vaak ook een beetje fout gaat omdat ze dan Yasin in hun spel mee trekken en die staat nu nog wat minder stevig op zijn benen. Het mooie wel daarvan is dat Yasin dan wel een manier zoekt om mee te doen en dan zie ik de oudste 2 hun spel aanpassen om hem erbij te betrekken.

Zo bijzonder om te zien dat ook de kinderen zich proberen aan te passen aan het wel en niet kunnen van de ander.

Yasin en Ilayda slapen allebei nog smiddags en als dat tegelijk is dan doen we even een vreugde dansje want dat maakt tijd vrij die de oudste 2 dan krijgen even samen ravotten heerlijk.

Het is heel druk en chaotisch maar hΓ© wat wil je anders met een groot gezin.

Maar zolang de kinderen plezier hebben en gelukkig zijn, zijn wij dat ook.

Ik vond het heel spannend om iets te schrijven over ons en misschien spring ik wel van hak op de tak. Maar goed het begin is gemaakt en ik kan nog veel leren, maar gelukkig heb ik ook veel te vertellen.

Wil je meer weten over ons laat het weten in de comments en wie weet als ik weer een momentje heb kan ik je een kijkje geven in ons leven. ❀️

3 jaar geleden

Hahahaha ja precies πŸ˜‚

3 jaar geleden

Dat is het zeker πŸ˜ƒ

3 jaar geleden

Het lijkt mij heel bijzonder! 🧑

3 jaar geleden

πŸ˜„ dit is precies wat ik ook zou schrijven over onze liefdevolle chaos !wij zijn zo rijk met onze schatten die we soms eens achter het behang willen plakken πŸ˜‚πŸ˜πŸ˜˜