Snap
  • Mama
  • baby
  • #zwanger
  • #val
  • #37weken

37+3 weken zwanger

De tijd vliegt voorbij! Helaas lange tijd last gehad van storing dat ik niets kon posten (snap niet wat ik fout deed...) maar nu via telefoon weer aan de blog!

Want beloofd is beloofd ik zou jullie op de hoogte houden! Deze zwangerschap verloopt compleet anders dan bij de andere twee. Mijn hart stroomt over van liefde als ik zie hoe zuslief en broerlief wachten op hun -jawel- broertje! 

Waar ik zeker wist dat we het bij deze zwangerschap weer niet wilden weten kon ik (mede door Mn man) Mn nieuwsgierigheid toch niet bedwingen. We hoorden dat er een nieuwe muiter onderweg was, heerlijk! 

Tot een week of 30 verliep deze zwangerschap echt prima! Daarna sloegen de vermoeidheid, harde buiken, etc toe waardoor ik met 32 weken gestopt ben met werken. Tijdje niet fit gevoeld echter nu in stijgende lijn, voel me prima! 

Deze zwangerschap hing ook van rarigheden aan elkaar soms. Rondom Hemelvaart bleef ik maar braken. Hield niks binnen. Vreemd want zon last had ik er ook niet van, ws raar buikgriepje? Uiteindelijk met zetpillen tegen misselijkheid en ors hield ik alles weer binnen. 

Daarnaast vorige week een smak gemaakt op mijn zwangere buik. Oe das schrikken. Ik tilde Mn zoon in de badkuip en wat er nou precies gebeurde?! Gleed weg of uit balans, zoon wild ?! Zeg het maar echter daar klapte ik op de badrand. Ik voelde leven in mijn buik en dat stelde enigszins gerust totdat ik toch even de verloskundige belde ... wat volgde was een ziekenhuis check met langere tijd ctg, bloedafname , controle echo... gelukkig: alles goed. Placenta ligt over de rug dus dat was denk ik wel gunstig! 

Nu is het wachten aangebroken! Voorweeen ken ik niet zo van de vorige kids maar hier nu wel. Vooral in de nacht nu wat minder comfortabel maar; zoals ik zei; het gaat prima gelukkig!