Snap
  • Mama

34-- ik wil dit helemaal niet

Ik ben er niet aan toe, ook niet voor 1 avond. Mijn hart is nog bij Dennis.

Als we bij hem binnenkomen zet hij meteen een film op. Een enge film. Hij heeft vast het idee dat ik daar niet tegen opgewassen ben en dan wel in hem kruip. Jammer voor hem, enge films zijn mijn favoriet.

Hij schenkt wat te drinken in en installeert zich naast mij op de bank. De film is amper begonnen en ik voel zijn arm om me heen.

Hij draait zijn hoofd naar me toe en zoent me. Ik ga er in mee. Voor ik het goed en wel doorheb bespringt hij me zo'n beetje. Dit gaat me te snel. Hier heb ik helemaal geen behoefte aan eigenlijk. Ik hou het af met het excuus dat het pas de eerste date is.

Hij reageert als een echte gentlemen. Beschaafd en begripvol. De rest van de film ben ik er met mijn hoofd niet bij. Diep in mijn hart mis ik Dennis. Zelfs na alles wat hij heeft gedaan. Blijkbaar is houden van sterker als ik dacht. Zolang dat gevoel er nog zit ben ik niet toe aan een andere man. Ook niet voor 1 avond.

Ik bel een taxi en geef hem een afscheidszoen. Het enige wat ik nu wil is naar huis.