Snap

#30DayBlogChallange

CAN I MAKE MY BLOG COME BACK, PLEASE?!! Al een paar weekjes last van een writersblock, Grrr! Maar dit word een leuke challange!!

#30DayBlogChallange

Let do thissss!!

Voor iedereen die mij nu voor het eerst in de Mamaplaats bloglijst tevoorschijn zien komen, hello to you, mede mama! :)

Bloggen, gewoon schijven in het geheel, is echt een van mijn grootste passies. Gedachtes, gebeurtenissen, kleine momentjes en natuurlijk de mooie #geluksmomentjes moeten allemaal vast gelegt worden voor de kids, voor familie of vrienden, of gewoon lekker voor mijzelf! 

Alleen had ik de afgelopen weken gewoon totaal geen inspiratie, het was dramatisch!! Om jullie niet teleur te stellen met een bullshit blog, heb ik maar gewoon wijzelijk mijn vingers van het toetsebord weggehouden. Believe me. I did you all a favour! 

Nu stootte ik mijn tenen vanochtend toch aan iets leuks! Een blog challange! I need this..

Geen inspiratie? Verleden tijd, mama!

Om lekker meteen met de deur in huis te vallen, hier is dag1, van deze heerlijke challange :)

1. De naam van mijn blog

Mijn blog op Mamaplaats heeft niet echt een naam. Mischien word het is tijd om een naam te verzinnen!! Ik sta open voor suggestisch! Zelf dacht ik aan:

  • Schrijfsels van de meest dyslectisch Mammie in tha univers!

Of is dat te lang?

  • Jammie Mammie?

Ha!!

  • Geen blad voor de mond Mama

Oh, nee, wacht!! Ik heb het!!

MASTERPIECE

Schrijven over en voor je eigen kids vind ik prachtig. Wij Mamabloggers hebben een gift, echt waar. Je kan zo veel voelen voor je eigen kids maar het (mooi en voor de buiten wereld te begrijpen) in woorden beschrijven, kan echt niet iedereen! Of wat dacht je van je onzekerheden online gooien? Daar een blog aan weiden? Of hulp vragen?! Een kunst. 

Je ervaring delen over een bepaalt onderwerp, hier met mede Mama's, kan voor een bepaalde Mama juist uber belangrijk zijn, zonder dat jij dat zelf beseft. We zien overeen komste, kleine verschillen, grote verschillen. Onderwerpen die ALTIJD terug komen. 

Bloggen met mede Mama's is fijn. 

Sinds kort heb ik buiten Mamaplaats om ook een eigen blog site. Deze site heet WritingKevin. Ik deel op deze site mijn avontuur in het schrijven met een man op deathrow. Mijn emoties, zorgen en ervaringen deel ik op deze site. Het is nog geen top site (en dat hoeft hij ook niet te worden), maar belangrijk is om mensen bewust te maken, dat dit ook nog mensen zijn. Anyway, als jij geintreseerd bent klik dan op het linkje :)

Hopelijk maak ik mijn come back sinds vandaag! Ik heb het bloggen zo gemist!!

Wie doet er nog meer mee?!

7 jaar geleden

Hahahahahaha!! Wat een titel x'D.

7 jaar geleden

Welcome back! Leuke manier om het weer op te pakken. Niet alle titels roepen direct inspiratie bij me op, maar ik zou het ook wel willen proberen. Wat dacht je trouwens van de titel Lekker Loes voor je blogs?

7 jaar geleden

Ah, leuk dat je er weer bent! Benieuwd naar je uitdagingen. Misschien dat ik zo links en rechts ook wel een titel pak.

7 jaar geleden

Haha ik wil ook nog over andere dingen bloggen, maar ik ga er zeker een paar gebruiken! Leuk idee! :)