Snap

30 days blogchallenge, here we go!

Omdat ik momenteel even mijn Mojo kwijt ben wat betreft schrijven en creativiteit, heb ik besloten de 30 days Blog challenge aan te gaan!

Geïnspireerd door een leuke blog van Loes van der Leer ga ik ook de uitdaging aan. Op de één of andere manier heb ik altijd periodes waarin ik iedere dag wel iets kan schrijven of creeëren en andere periodes komt er he-le-maal niets van, zoals nu. Dus ga ik maar 'in opdracht' blogs schrijven, in de hoop dat daar nog iets leuks uitkomt!

Dit is de uitdaging:

Om maar meteen met de eerste te beginnen: de naam van mijn blog. 

Nu spreekt deze natuurlijk voor zich, aangezien het over de challenge gaat. Normaal schrijf ik eerst de Blog en dan komt de titel vanzelf wel in me op. Over het algemeen probeer ik altijd wel een duidelijke titel te verzinnen, die het liefst met een knipoog of korreltje zou genomen moet worden. Mijn Blogs zelf probeer ik ook vaak zo eerlijk maar luchtig mogelijk te houden, zodat het niet meteen een zwaar of deprimerend onderwerp wordt!

Ik ben benieuwd hoe de komende Blogs zullen bevallen en of het me misschien weer inspireerd tot de meer persoonlijkere Blogs.

6 jaar geleden

He deze is goed gelukt of niet haha! Ik ga denk ik ook een poging wagen. Leuke uitdaging! Ik kwam er trouwens achter dat ik jou helemaal nog niet volgde op Mamaplaats (hele diepe schaam) Quen mag vandaag onverwachts naar de opvang dus ik lig nu lekker in bed jouw blogs 'bij' te lezen. Fijn begin van de dag! Kisses

7 jaar geleden

Ik ben benieuwd naar jouw Blogs! Ik ken het probleem, hoor... Daarom is deze challenge een lekkere schop onder je kont ;)

7 jaar geleden

Wat leuk! Ga ik ook aan meedoen! Miss t bloggen enorm maar weiger er tijd voor vrij te maken ! Dit is super leuk! Succes!

7 jaar geleden

Leuk dat je dit ook gaat doen! Ik ga proberen zoveel mogelijk van je te lezen tijdens deze challange! Heel veel succes!