Terug
Blog header image

3 KIDs SAMEN, MAAR TOCH ZEGT HIJ NEE BIJ AANZOEK

We hebben 3 prachtige dochters samen (3, 2 en 10 maanden). Echter toen ik hem gister ten huwelijk vroeg, zei hij NEE! WTF????
Anoniem
7 jaar geleden

Jeetje wat heftig.. Ook al vindt hij het ouderwets, als hij weet dat hij jou er onwijs blij en gelukkig mee maakt, snap ik niet waarom hij het niet gewoon doet.. waar is hij bang voor? Het is voor hem niet belangrijk maar opzich zou je denken (als ik dit zo lees) dat hij er ook niet heel erg tegen is ofzo. Het klinkt heel bizar en bijna onwerkelijk, zelfs voor mij, laat staan voor jou.. Ik kan je helaas niet zeggen wat je ermee moet. Want dat kan ik echt niet bedenken.. Maar ik snap je dat het heel pijnlijk voor je is en dat je er verdrietig van bent.. Ik vind het niet te begrijpen! En nee ik ken je vriend niet en ondanks dit zal je echt blij en gelukkig met hem zijn, want anders zou je ook geen aanzoek doen, maar ja (zoals je zelf al zegt) vind ik hem hierin een behoorlijke eikel! Als hij nou echt een duidelijk ding aan kan geven waarom hij het niet wil, zou het anders zijn. Maar "ouderwets" en "niet mijn ding" zou voor mijn gevoelsmatig niet acceptabel zijn. Ik wens je heel veel sterkte met dit alles en hoop dat jullie er hoe dan ook samen uit zullen komen en dat je er uiteindelijk een antwoord op/over krijgt waar je wat mee kunt en waar je wat aan hebt.. dikke digiknuf

NoorR
7 jaar geleden

Och, ik leef met je mee hoor! Wel ontzettend lullig voor je. Maar ik zou wel eens aan hem vragen waarom hij niet wil trouwen. En kun je misschien een compromis maken of zo.... Op een maandagochtend trouwen, gewoon klein houden, als hij bijvoorbeeld geen groot feest wil, of een hele dag. En vertel eerlijk waarom jij het wel wil. Kijk, ik wil wel eerlijk tegen je zeggen, heb je het er vooraf nooit over gehad of hij wel of niet wil. Je kunt hem ook niet dwingen tot iets wat hij niet wil, en misschien kan het voor hem ook echt vervelend zijn dat jij hem gewoonweg wel gevraagd hebt. Nou, ik hoop dat ie toch eens overstag gaat, het allerbeste gewenst hoor!

Anoniem
7 jaar geleden

O wat balen zeg!! Hier wou mijn vriend ook niet trouwen... Nu sinds een jaartje hebben we een geregistreerd partnerschap natuurlijk niet helemaal hetzelfde als trouwen maar voor de wet is voor de kids alles geregeld en ik heb zijn achternaam!! Maar als je echt wilt trouwen met alles erop en eraan tsja.. Misschien ergens de gulle middenweg???

Anoniem
7 jaar geleden

Ouderwets? Je krijgt een prachtige dag die je nooit meer vergeet. (Ook met een budget-bruiloft.) En, ook belangrijk, wettelijk is alles geregeld. Ouderwets is een dom argument, jullie hebben immers al kinderen, dus de 'ouderwetse' richtlijnen volgen jullie al niet. Laat 'm tenminste met de waarheid komen. Hij heeft misschien wel een echt goede reden maar wat hij nu geeft als reden is niet voldoende. (Vind ik.) Misschien houdt hij niet van overdreven gedoe rond een bruiloft, of is bang voor een scheiding, dat zijn dingen die ik snap en daar kun je over praten.

Anoniem
7 jaar geleden

Pfff... wat een ontzettende rot situatie zeg:(... voor zowel hem als jou...... Ik vraag me wel af of jullie het in het verleden er wel een over hebben gehad, is het trouwen met elkaar ooit ter sprake geweest?

Anoniem
7 jaar geleden

Voor de geboorte van onze zoon wilde mijn vriend niets liever dan trouwen. Ik hield hem echter hierin op afstand vanwege praktische redenen. Inmiddels zijn de praktische redenen opgelost en wil ik niets liever dan trouwen. Maar ook mijn vriend wil niet meer trouwen. Zijn reden is dat hij al het gevoel heeft dat hij compleet is en ziet niet meer in wat voor een toegevoegde waarde trouwen heeft. Voor mij is dit ook heel moeilijk maar ik hoop dat hij me in de toekomst toch ooit nog ten huwelijk gaat vragen. Maar ik wil ook niet trouwen als hij er niet achter staat. Daarnaast zie ik alleen maar scheidingen om me heen, dus soms prijs ik me heel iets gelukkig dat ik nog niet getrouwd ben........ Sterkte ermee!

anoniem2017
7 jaar geleden

Ehm.... Hier is het andersom. Ik wil niet trouwen. Het voegt niet meer toe, hoe vast zit je aan elkaar als je al kinderen hebt. Oke ik heb niet dezelfde achternaam, maar zou dat dan de enigste reden moeten zijn om te trouwen? Wel hebben wij een samenslevingscontract dus op papier valt het onder hetzelfde. De kinderen zijn erkent, wij hebben alletwee gezag, er is een testament. Meer hoeft er niet geregeld te worden. En die bruiloft, 1 dag en een hoop geld kwijt ( zelfs met een budgetbruiloft) ik besteed dat geld liever aan een gezamelijke vakantie, een verbouwing aan het huis of zoiets. Dus ik snap je vriend, ik snap ook dat hij je niet publiekelijk af wilt vallen. Vandaar zijn ja in een vol restaurant. Hoe lullig had jij je anders gevoeld. Vraagje hebben jullie het hier nooit eerder over gehad? Ik heb altijd gezegt dat ik toch nee zou zeggen. Enigste als hij het de kinderen laat vragen, dan weet ik niet of ik nee kan zeggen. Maar omdat hij er inmiddels na 16 jaar ook wel achter is dat het niet meer toevoegd dan een hoop geld kwijt in 1 dag, hoeft het voor hem ook niet perse. Je kunt ook geregistreerd partnerschap doen. En je blijft er jong bij, je bent altijd een vriendin :) Succes, en hopelijk kunnen jullie er samen goed over spreken en de voor en tegens tegen elkaar af te wegen.

Naiobi
7 jaar geleden

Hoort het verhaal nu niet verder te gaan? Dit stuk had je in juli ook al geplaatst :)

mamavanquentin
7 jaar geleden

Ohh jeetje wat heftig zeg. En verdrietig. Ik voel je.. Ik wilde zelf ook nooit iets van het huwelijk weten, totdat ik zwanger raakte van onze zoon. Toen veranderde mijn mening drastisch, en die is tot op de dag van vandaag nog niet bijgesteld. Mijn vriend wilt ook niet trouwen. Heb het hem al vaker voorgelegd.. Precies wat je zegt, Ik zou ook graag dezelfde achternaam als mijn zoontje dragen. Dikke knuffel voor jou en hopelijk krijg je ooit een ''echt'' antwoord.

anoniem2017
7 jaar geleden

Voor diezelfde achternaam had je kunne kiezen hoor. Je bent niet verplicht om de mans naam te geven bij je eerstgeborende. De kinderen na de eerste hebben geen keus die krijgen dezelfde achternaam als het oudste kind. Wij hebben wel bewust voor papa zijn achternaam gekozen, maar ik zie er geen reden in om te trouwen.

Anoniem
7 jaar geleden

wat een rot actie van hem ! ook mijn vriend zegt standaard als ik over trouwen begin.... neeee daar komen alleen maar scheidingen van. (thats the spirit) wij hebben een dochter van 1,5 en wil ook heel graag dezelfde naam als mijn kind.. maar als het aan hem ligt gaat het ook nooit gebeuren. Sterkte. misschien als je hem uitlegt wat het voor jou betekend dat hij bijdraait. trouwen is helemaal niet ouderwets. het ligt inderdaad aan hem !!

Henrike Laning
7 jaar geleden

Ik dacht ook dat dit een vervolg zou zijn. Hoe is het jullie hierna vergaan?

Sara146
6 jaar geleden

oh jammer.. verdrietige situatie.. Misschien hem deze blog laten lezen en er dan over praten samen?

Lindsy83
6 jaar geleden

Ik dacht al dat ik dit eerder gelezen had... De blogdatum is van vandaag, maar er staan reacties van julie 2015 bij... Wat klopt hier niet? Hoe gaat het nu met jullie?

vugt996
1 jaar geleden

Heer Bubuza is als een God op aarde. Hij kan elk probleem oplossen met zijn spreuk. Mijn vriend heeft het 1 jaar geleden uitgemaakt en we stopten met communiceren, ik miste hem maar hij weigerde me terug te accepteren nadat hij hem zo vaak had gesmeekt. Op een dag deed ik wat onderzoek naar relaties op Google toen ik talloze getuigenissen zag van mensen die getuigden over Lord Bubuza Miraculous spell, dus ik nam contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn problemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Ik volgde zijn instructies en het was een schok voor mij, want 14 uur nadat Lord Bubuza zijn betovering had uitgesproken, belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om hem te vergeven. Hij kwam thuis en smeekte me op zijn knieën om hem terug te nemen. Lord Bubuza is een God op aarde die problemen met zijn betovering oplost. Zijn spreuk is avondmaal actief en 100% gegarandeerd. Neem contact met hem op via WhatsApp::: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

kellyja523
1 jaar geleden

Mijn naam is Kelly, mijn vriendin heeft het uitgemaakt met mij, onze vrienden en ik heb geprobeerd haar te smeken, maar ze weigerde. Andere vrienden zeiden dat ik haar moest laten gaan, maar dat kon ik niet, ik was gewond en ik had zin om zelfmoord te plegen. Ik ging depressief naar mijn werk toen een collega me vertelde hoe Lord Bubuza zijn scheiding annuleerde met zijn wonderbaarlijke betovering, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering . Het was ongeveer 15 uur nadat ik deed wat Lord Bubuza had opgedragen en het was zo geweldig. Mijn ex-vriendin kwam huilend terug en smeekte me op haar knieën om haar te vergeven en haar rug te accepteren. Lord Bubuza is een God op aarde. Het doet pijn om diepbedroefd te zijn, neem voor elke vorm van hulp contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail. com

Blog header image

your kidding me?!

van rs naar openhart operatie, corona, naar kawasaki

Hi! zoals jullie ik mijn vorige blogs kunnen lezen is mijn dochter geboren met een zeer zeldzame hartafwijking en zijn we er door het rs virus achtergekomen. ze heeft met de leeftijd van 5 weekjes een openhart operatie ondergaan en daarna zijn er nog meerde opnames geweest. Mae is erg vatbaar, meer dan ze dachten helaas. Nu Mae eindelijk een beetje stabiel leek te gaan, kreeg mijn vader spontane blindheid. hij bleek een halsslagader vernauwing van 97% te hebben. je geloofd het niet maar tijdens het operatie gesprek kreeg mijn vader voor het eerst een insult. niet 1 maar 5. verschrikkelijk! hieraan is hij geopereerd en gelukkig goed herstellende. phoe wat was dit heftig! 2 dagen thuis en Mae stopt met drinken en heeft hevige koorts. 11 dagen lang hoge koorts! de dokter blijft zeggen uitzieken, maar mijn dochter drinkt niet meer en hup wij wachten niet meer en gaan weer naar Mae haar afdeling waar ze word opgenomen met de 6e ziekte, een buikinfectie en herpes in haar keel ! herpes like how?!  in eerste instantie verdachten ze Mae van Kawasaki, eerste keer dat we hier van hoorde! maar godzijdank had Mae het niet. Mae geneest snel en we zijn weer thuis, oke dit kunnen we ook weer afstrepen, alles begon in november, we zijn nog geen jaar verder en Mae heeft meerdere malen aan een zijde draadje gehangen, banen zijn verloren gegaan, mijn vader was er bijna niet meer, auto verloren. ik bleek een hart ritmestoornis te hebben. nu moest het toch echt wel genoeg zijn geweest riep iedereen en was ook wat ik dacht, nooit verwacht dat ook mijn zoontje van net 4 de zeldzame ziekte van kawasaki zou hebben ! Hoe dan>! tot 4 weken eerder had ik er nog nooit van gehoord! plus het is zeldzaam en eerst dachten ze dat Mae het had, hoe kan nu Ilay het in godsnaam hebben. Toeval? hadden wij de alarmsignalen en symptonen al moeten weten? mijn zoon, die altijd dag in en uit met mij is geweest , en zn zusje moeder en vader abrupt weken lang moest missen toen zn zusje ernstig ziek was. mijn zoon die al zoveel gezien heeft, zoveel ziekenhuizen voor zijn zusje, zovaak mama kwijt omdat ze snachts naar het ziekenhuis moest. nu lag jij daar, ziek, prikjes hier en prikjes daar, ook jouwn hart.. hoe.. waarom? die vraag moet ik eigenlijk ook helemaal niet meer stellen want het brengt je helemaal nergens. al een jaar lang gebeurd er met ieder die ik het meest lief heb iets met het hart, zeldzame dingen. mijn mooie kindjes wat zijn jullie verdomd sterk zijn! en jullie rocken jullie zelf overal doorheen, en dit zullen we met zijn alle blijven doen ! JIJ WIJ SAMEN

Lieve Ilay, jij redde Mae met het rs virus, anders wisten wij nooit dat Mae haar hart maar voor 9% werkte en hadden we haar dood gevonden..

Lieve Mae, jij redde Ilay door het eerdere vermoeden van kawaski te hebben, anders had het wel heel slecht kunnen aflopen.


we zijn bijna door het jaar heen, door de hel kan je wel zeggen, maar ook weer gezegend! want we leven allemaal stuk voor stuk, maar de pijn, de angst, de trauma's die blijven. we zijn er bijna.. het jaar is bijna klaar op de datum dat dit alles begon.. 

Anoniem
8 minuten geleden

Een nieuw jaar bijna. Met heel veel liefde voor mijn helden.