Snap
  • Mama
  • afvallen
  • werken
  • zaaddonor

3 keer zoveel geluk

Even een korte update van de laatste jaren voor ik weer (of echt) begin met bloggen..

Inmiddels waren we ook weer begonnen voor baby #3. Uiteindelijk hebben we via de wachtlijst nog 8 rietjes van onze donor kunnen bemachtigen! Na wederom een lang en zwaar traject zijn we bij iui poging #7 (ja alwéér poging #7) zwanger geraakt van ons 3e kindje.

Deze zwangerschap was gigantisch zwaar, zo veel meer dan bij de andere 2. Met 13 weken kreeg ik een zware epileptische aanval waardoor ik met de ambulance werd afgevoerd (gelukkig niets aan over gehouden) en ben ik in de ziektewet gegaan met zware ischias klachten die geleidelijk aan aangevuld werden met bekkeninstabiliteit.

Na heel veel strippogingen (8 ofzo..) is uiteindelijk onze jongste zoon Logan geboren. Net niet op de verjaardag van Oliver gelukkig. De bevalling duurde maar 38 minuten en was gigantisch intens maar dat zal ik in een andere blog neerzetten.

Logan is inmiddels 8 weken oud en ik moet er langzaamaan weer aan gaan geloven dat het echte leven gaat beginnen. Over 2,5 week weer aan het werk na 9 maanden thuiszitten zal wel even wennen zijn denk ik!

Daarnaast ben ik nog lang niet alle kilo's kwijt van de zwangerschap dus ik wil weer beginnen met actief sportten en afvallen zodat ik hopelijk weer een stukje dunner wordt!

De komende blogs zullen dus gaan over mijn gezin en mijn strijd met de kilo's