Snap
  • Mama
  • Update
  • nieuwhoofdstuk
  • stillalive

3-9-2021 Alles weer op de rit

Wauw, mijn laatste post wat over dat ik corona had zag ik, November 2020. Oh wat was ik toen ziek! Maar, we hebben die periode doorstaan, ook al was die behoorlijk heftig.. 😞 toen natuurlijk de volledige lockdown, toen die net weer over was bleek ik nog een keer corona te hebben en zat ik weer binnen met de jongens... helaas. Maar nu, ik ga jullie even een update geven en denk maar gewoon een nieuwe start maken, in mijn leven, en in mijn blogs..

De biografie die ik hier heb staan klopt al niet meer zie ik. Na bijna een jaar afwezig te zijn geweest gaan we even een nieuwe start maken. Zal straks even aanpassen wie ik ben.

Inmiddels ben ik 30 jaar, heb ik nog steeds 2 prachtige zoons en 1 heel lief overleden meisje.

Ik kan alleen niet meer zeggen dat ik alleenstaand ben, ik heb een hele lieve vriend. Die jongen die mij eerder helemaal gek maakte en waarover ik schreef in mijn blogs, maar het gaat nu al bijna een jaar zo ontzettend goed tussen ons πŸ˜€Β  Hij heeft ook een zoontje, wat mij dus ook ineens een stiefmoeder maakt. Gelukkig niet zo'n boze uit de sprookjes hoor. Dat kleine mannetje, ook al haalt hij (net als die van mezelf overigens) wel eens het bloed onder mijn nagels vandaan, ik heb hem volledig in mijn hart gesloten.

De zomervakantie was een mooie 'test' hoe wij als samengesteld gezin gaan. En dit heeft gelukkig echt positief uitgepakt! We zijn 3 weken echt 24/7 bij elkaar geweest en ook nog een week weg geweest met elkaar en de hond. (Gewoon in NL) Ja.. een hond. We hebben samen een hond gekocht, een heerlijke, lieve, ondeugende, Inmiddels puberende labrador ; Baco!

O.a doordat die vakantie zo goed is gegaan zijn wij echt toekomst gericht gaan denken. We zijn dus aan het overwegen om samen te gaan wonen.

Inmiddels al een gesprek gehad bij een hypotheekadviseur omdat wij beide een koophuis hebben. We zijn even de opties aan het bekijken zodat wij financieel het voordeligst uitkomen. Ik besef me heel goed dat ik dan mijn toeslagen kwijt raak, maar ja, er komt wel weer een inkomen bij. Dit is dus beetje wat mij nu bezig houdt.

Daarnaast blijft het nog steeds tobben met mijn oudste. Hij is in Mei diagnostisch onderzocht en daar kwamen kenmerken van adhd en autisme uit en een iq van 118. Een slimme jongen dus, wat hij alleen met zijn gedrag helaas goed weet te verstoppen soms. Ook zijn zindelijkheid blijft echt nog een ding (hij is nu 6,5). We hebben voor begin oktober weer een onderzoek gepland staan en ook bij de kinderpsycholoog hebben zijn vader en ik een gesprek gepland staan om te kijken 'hoe nu verder'.

Mijn jongste zoon fietst overal gewoon lekker tussen door en had weer heel veel zin in school, eindelijk naar groep 2! Al een gesprekje met de juf gehad en ze merken nu al dat ze hem meer uit moeten gaan dagen omdat hij alles zo snel oppakt en zo leergierig is. Ja, klopt..dat merk ik thuis ook.

Hoe is het verder met mijn volgers? Jullie een beetje leuke vakantie gehad? Corona nog ergens roet in het eten gegooid?