Snap
  • Mama

25-- Dennis, Bart en misschien Kim

Het voelt alsof alles is gelogen. Alsof ik de afgelopen jaren in een droomwereld heb geleefd

Ik lees het bericht wel 100 keer. Ik wist natuurlijk al een tijdje dat hij vreemd ging, maar nooit heb ik bedacht dat het zo extreem zou zijn als dit.

Alle puzzelstukjes lijken opeens op hun plaats te vallen. De vreemde berichtjes die hij kreeg. De rare berichtjes die ik af en toe kreeg. De verhalen die hij vertelde waar ik steeds het gevoel bij had dat hij loog.

Zo veel verschillende emoties razen er nu door mijn lijf dat ik niet goed kan beschrijven hoe ik me nu voel. Ik denk dat woede het ergst is. Zo boos dat hij dit allemaal gedaan heeft. Zo onnodig om het mij nu te vertellen. Hij doet dit alleen om mij te kwetsen. Alleen omdat hij zich gekwetst voelt dat ik met Bart heb geslapen.

Bart.. Shit! Dat is natuurlijk het volgende probleem. Als Dennis dit weet. Hoelang duurt het dan voordat Kim het te horen krijgt?!