Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

1e verjaardag.. tips??

Zondag is het zo ver, mijn kleine meisje wordt 1 jaar! En wat ben ik zenuwachtig. Heb ik het wel goed georganiseerd. Is het niet te druk of teveel voor de kleine. En wat komt er veel bij kijken zeg!  Dan hebben het we nog niet eens gehad over de cadeautjes kopen.. 

Ik heb ook lang getwijfeld of ik iedereen wel tegelijkertijd zou laten komen, en dat het na een bepaald moment ook iedereen gewoon weer iedereen op tijd weg is. Of doe je de verjaardag in twee delen splitsen. Ik heb dan voor het eerste gekozen. Omdat het wel zo leuk is dat iedereen het moment van de taart ziet. En dan komt de visite pas na het middag dutje van de kleine.  En al zou ze er niet veel van mee krijgen je wilt het toch zo leuk en perfect mogelijk doen. En misschien is dat dan ook iets wat te veel speelt in  mijn hoofd.

Maar nu heb ik dat ik alles perfect wil doen, en dat kan soms wel nadelig zijn haha. Want zo ben ik er al best wel een tijd mee bezig. Maar hoe hebben jullie dit aangepakt of hoe is dit bij jullie verlopen? En hebben jullie anders nog goeie tips?

10 jaar geleden

Dat is zeker zo! Geweldig lijkt mij dat!

10 jaar geleden

Je hebt nog heel wat jaren om verjaardagen te oefenen! Ik vind het elke keer weer spannend..Na de laatste verjaardag, mijn zoontje werd 4, zei hij 's avonds: ik vond het een leuke verjaardag! Daar doe je het toch voor..

10 jaar geleden

Dankjewel!! haha ja ik had er meer spanningen om dat mijn dochtertje natuurlijk. Uiteindelijk zeer geslaagd. Maar zou achteraf toch dingen anders doen. Maar dat is altijd achteraf, haha

10 jaar geleden

Dat is zeker een goed idee! Ik denk dat ik het volgend jaar ook zo ga oplossen. Vond het toch iets te druk allemaal. Maarja blijft lastig zon eerste verjaardag plannen. Maar je leert van alles gelukkig!