Snap
  • Mama

19# Update nr.2 na enkeloperatie.

Na de enkeloperatie in mei van dit jaar gaat niets zoals het zou moeten gaan. Waarom gaat bij mij nou nooit eens iets normaal?????

Hallo lieve allemaal,

Even een korte update na mijn operatie van mei jl. 

Na die operatie is er nog niets normaal verlopen, ik had alweer normaal moeten kunnen lopen, maar wacht alweer op de volgende operatie. 

Het bleek dat ik na een enkelbreuk ook al mijn banden had afgescheurd en een stuk bot zat op de verkeerde plaats, de bedoeling was dit recht te zetten, nieuwe banden en klaar, maar hoe anders is de realiteit. Mijn enkel wil de banden blijkbaar niet accepteren waardoor de doorbloeding ernstig verstoord is wat resulteerde in een zwarthekleurde voet aan buitenkant enkel. Dat zou nog het ergste niet zijn als mijn enkelgewricht dit aankon, wat dus niet zo is en ik nog steeds op 1 been en een kruk door het leven ga, en dan heb ik het nog niet eens over de pijn. Waarom gaat er bij mij nou nooit eens iets normaal, story of My life!!!

Dit is de reden dat ik niet online ben en ik voel me eerlijk gezegd ook best depressief door dit alles, vooral omdat je bijna geen hulp krijgt, Max 3.5 uur per week. Mijn zoon is nu op vakantie, had al geboekt maar veel vrolijker wordt het er niet op. Deze week hoor ik of de vervolgoperatie eind volgende week zal plaatsvinden en waarin ze een nieuwe poging gaan doen om nieuwe banden te vlechten en het kapsel op de goede plek te krijgen. Duimen jullie voor me?

Verder iedereen nog een fijne vakantie, ja weet dat ik laat ben, maar daarom niet minder gemeend. 

Liefs Damaya xxx

Ps. Volgende week vrijdag wordt ik opnieuw geopereerd, hopen en bidden dat het deze keer goed gaat. 

6 jaar geleden

Dank je, vanmorgen gehoord dat ik volgende week vrijdag weer geopereerd word. Dank je voor het meeleven xxx

6 jaar geleden

Heel veel sterkte met je herstel en de operatie die eraan zit te komen. Ik hoop dat je daarna weer wat lichtpuntjes kunt ontdekken. Het zit wel heel erg tegen bij jou. En nee het ligt niet aan jou, het overkomt je en dat is ellendig, maar je kunt het niet voorkomen. Helaas. In elk geval wordt er wel aan je gedacht, dus hou vol en blijf schrijven, want wij leven met je mee!