Snap
  • Mama

13--er komt een gesprek

Dennis is er niet gerust op en geeft aan dat hij nog even de deur uit moet. Ik vind het prima als hij nu blijft krijgen we toch ruzie

mijn werkweek verloopt zoals iedere week, ik heb nog steeds niet gereageerd op het bericht van Sam. Ik snap het niet en word er eigenlijk ook een beetje boos van. 

Als ik op zaterdag uit mijn werk kom zit Dennis op me te wachten. Ik zie aan zijn gezicht dat hem iets op het hart ligt, maar hij wil me niet vertellen wat er is. Hij begint weer over Bart, dat hij het niet leuk vind dat ik contact met hem heb. Dat hij mij wel vertrouwd, maar Bart niet. Dat kan natuurlijk, maar ik kan daar niet zoveel mee. Ik ben nu al mijn beste vriendin kwijt door Dennis zijn gedrag. En daarnaast een tijd terug ook al een goede vriendin omdat Dennis en zij elkaar niet lagen. Ik hou op deze manier niemand over en ben niet van plan om Bart dus uit mijn leven te bannen. Daarnaast dat is ook helemaal niet nodig ik heb hem na die avond in de kroeg niet meer gezien en onze gesprekken gaan over van alles, van de zwangerschap van zijn vriendin tot en met ons werk. Geen beladen gesprekken. Gewoon nutteloos en fijn.

Dennis is er niet gerust op en geeft aan dat hij nog even de deur uit moet. Ik vind het prima als hij nu blijft krijgen we toch alleen maar ruzie. En met de hoeveelheid die ik werk word het hoogtijd om wat in huis te gaan doen. De was heeft zich letterlijk opgestapeld. 

Dennis komt tegen 10en terug. Hij komt met de mededeling dat hij wilt praten.