Snap

11. een weekje vakantie houden

Een weekje vrij voor mama, omdat papa een weekje op reep gaat met vrienden.

Donderdag avonddienst, daarna een hele week vrij want papa gaat een week lang feesten met vrienden.
Wat zullen we eens gaan doen???

vrjdag was papa nog werken, 's avonds gewoon nog de grote boodschappen met zijn drietjes doen,...voor het eerst Nathan in het zitje van winkelwagen. Dit vind hij (en wij) super leuk. meneer kan tegenwoordig goed stevig zitten en ook zelf gaan zitten zo mooi om naar te kijken als hij zelf (trots) gaat zitten).

Als Nathan op bed ligt pakt papa zijn spullen en gaat er vandoor. Nathan word om 3.00 's nachts wakker en als ik hem knuffel en weer terugleg begint hij na 5 minuten weer te huilen ik besluit hem lekker bij mij in bed te nemen. (misschien niet pedagoisch verantwoord, nou en lekker puh als papa weg is mag dat best van mama) hij slaapt prinsheerlijk tot 7.30 bij mij in bed.

Zaterdag komt oma langs en stelt voor om naar ballorig(veldhoven) te gaan, hier hebben wij wel oren naar en gaan dus meteen op pad. Bij ballorig vindt nathan het erg leuk, spelen met ballen, rondkruipen, kijken naar oudere kindjes en op de glijbaan proberen te staan. Hij is pas 7.5 maand maar ontwikkeld zich nu zo snel, maar staan en lopen mag van mij nog wel eventjes wachten, ikzelf liep pas bij 1.5 dus ben benieuwd wat hij gaat doen.
Na ballorig gingen we naar oma, lekker daar middagdutje gedaan en gegeten en nog wat gespeeld.
's avond weer lekker in zijn eigen bedje. 's nacht wordt meneer weer om 3.00 uur wakker en neem ik hem lekker mee naar mijn bedje, heerlijk slapen we uit tot 7.45. zondag lekker thuis spelen, na ochtenddutje even naar de winkel en na het middagdutje is papa even thuis of frietjes te eten.

gezellig avondje spelen met papa, douchen met papa en lekker naar bedje. Ook nu om 3.00 wakker, na een knuffel weer terug gelegd, uiteindelijk om 5uur maar tussen ons in lekker slapend tot 7.45.

vandaag maandag, gaan we dadelijk na de boterham even naar de markt en vanvond komt een vriendin van mama hier koken, nieuw recept proberen omdat de mannen toch weg zijn. Morgen komt oma weer langs, woensdag gaan we bbq-en bij papa en zijn vrienden, donderdag en vrijdag moet mama weer werken dus slaapt Nathan bij oma en opa.
vrijdagavond/nacht nog 1 nachtje alleen met mama en zaterdag komt papa weer thuis en begint het "normale"leven weer haha.

we vermaken ons prima, wat doen jullie allemaal als jullie thuis blijven en vakantie hebben?