Snap
  • Mama

10x #Geluksmomentjes van deze week

Het was weer een drukke en bewogen week! Maar ik heb de geluksmomentjes kunnen koesteren!

Geluksmomentje #1

Meneer Koekepeer komt thuis van de kinderopvang met alle paas knutsels die hij heeft gemaakt! Ik heb versteld gestaan van wat hij allemaal eigenlijk al kan! Met lijm plakken, prikken met een prikpen, knippen met een schaar! Wauw!! Alle knutsels hangen nu natuurlijk op de koelkast te pronken. :) Deze week zijn knutsel assortiment hier thuis maar is uitbreiden!! Ook hoefde hij deze week niet meer te huilen als we hem wegbrachten, wat een fijn geschenk, stress less!! :D

Geluksmomentje #2

Mevrouw begint steeds meer te stappen. Ze is echt goed aan het oefenen! Ook heeft zei haar eerste prachtige verf tekening gemaakt deze week!

Geluksmomentje #3

De kamer van Mevrouw eindelijk bijna af!! Papa heeft eindelijk het vloertje gelegt en van Oma hebben we een custom made lade kastje voor haar kleertjes gekregen. Roze met wit :D.

Geluksmomentje #4

Lekker bij mijn Papa avond gegeten. Happy family night :) Alle kids lekker samen gespeeld en het was super fijn weer even samen te zijn!

Geluksmomentje #5

Bye bye Baby Box!! Hallo meer ruimte in de woonkamer! :D

Geluksmomentje #6

Goede gesprek gehad met Vriendlief en voor alsnog gaat het nu weer goed. :)

Geluksmomentje #7

Moestuintjes verpot! :D

Geluksmomentje #8

De eerste terras dag op werk is weer een feit!! Weer lekker veel buiten lopen in het zonnetje Mmmmmm!!

Geluksmomentje #9

Vandaag speeltuin of kinderboerderij?! 

Of allebei?!!! :D

Geluksmomentje #10

Mopje was gistere jarig! Ouwe man 32 geworden, haha! Hij was de hele dag werken.. Maar we hebben het toch een beetje gevierd! Meneer en ik samen cupcakes gemaakt. Ook zelf een slinger gemaakt! En s'avonds met twee van onze besties lekker Sushi gegeten!!

8 jaar geleden

Ja vind het echt een mooi idee! :) ik zit juist thuis bij de kinderen maar zo verlies ik ook wel eens mijn geluksmomentjes omdat ik er dagelijks ben.

8 jaar geleden

Ja het begin is er weer, dat is er vaket geweest.. Dus ik wacht nog even af en denk POSITIEF!! :) Cakes waren ook echt megaaa lekker! :D

8 jaar geleden

Dankjeee! :)

8 jaar geleden

Ik had het al gekopieerd van een andere blogster, maar die doet het iets anders dan ik ;). Ik doe dit nu vooral omdat ik de maand maart en april full time werk en zo gaan de kleine (gekuks)momentjes niet zomaar voorbij, zo kan ik er ook even bij stil staan zonder dat er een sleur ontstaat :)