Snap
  • Mama

10x Geluksmomentjes

Fijne geluksmomentjes van de afgelopen week weer op een rijdje gezet! Foto serie van de dierentuin inbegrepen!! :D

Het was best weer even een drukke, bewogen week. Veel werk, werk, werk! Mevrouwtje weer ziek en oorontsteking. Maar we slaan ons er door heen! Nog 3 weekjes en dan kan ik weer lekker 4 dagen ipv 5 gaan werken :) Full was leuk maar ik ben blij dat het bijna voorbij is!

Geluksmomentje #1

Mevrouwtje stapt en stapt en stapt steeds beter en verder. Ze oefend zo hardt! Ze stapt de woonkamer door, naar de keuken en door de gang! Prachtig en zoo trots op de kleine meid!!

Geluksmomentje #2

Nieuwe trui en nieuwe broek gekocht!! Super blij mee!! Ook lekker naar de kapper geweest!! Even een klein beetje Mama-time in de drukte weten te plannen. 

My new hair and sweataaa:


Geluksmomentje #3

Kids die eindelijk een keer SAMEN aan het spelen waren van de week!! Ik kon mijn geluk niet op, ik heb wel 50 foto's gemaakt volgens mij! Samen met de auto garage, samen boekjes lezen, samen donderstenen :) Lekker binnen, in het zonnetje op pyama-dag! (voordeel van 4 hoog wonen.)

Geluksmomentje #4

HEEL VEEL inspiratie opgedaan voor de Mamaswap! Boodschappenlijstje gemaakt en het eerste cadeautje klaar! Jammer genoeg verder nog geen tijd gehad. Zin om verder te knutselen!!

Geluksmomentje #5

Brief gehad uit Amerika van Kevin! 

Geluksmomentje #6

Lekker met de kids naar de speeltuin geweest, in het zonnetje gezeten, van de glijbaan geweest met Meneertje. Mevrouw lag lekker rustig te slapen, dus even een beetje kwalatie-time met Meneer.

Geluksmomentje #7

Over kwalatie-time gesproken. Mevrouw heeft die zeker ook gehad deze week. Ze was heel ziekjes, dat was vreselijk. Daar door kon ze ook niet naar de opvang.. Daarin tegen heeft Papa wel een (voor zover dat kon) fijne Papa&Dochter dag gehad. Knuffeldag zal ik het maar noemen :). Ze heeft nu weer een kuur en is gelukkig niet ziek meer!

Geluksmomentje #8

NAAR DE DIERENTUIN GEWEEST!!

Meneertje bij de olifanten:

En bij de Leeuwen, dit waren echt zijn lievelings dieren! De hele week had hij het al over de Leeuw! 'Niet bang, Leeuw!' zei hij steeds. En hij was echt niet bang!!

IJSBEREN!! (Ja, ergens boven hun hoofd, haha!)

Dieren kijken met Papa :)

Boyfriend and Girlfriend :)

Ik vond de Olifanten het aller coolste. Verder heb ik echt genoten van alle eerste indrukken van Meneer op de dieren. Hij vond het zo leuk!! Mevrouw heeft ook een leuke dag gehad maar zij snapte het iets minder goed, bij de Zeeleeuwen show wilde ze echr niet stilzitten!! Haha!!

Geluksmomentje #9

Na de dierentuin lekker met zijn alle chinees eten en even na genieten van de dag.

Meneer en zijn vriendin waren nog laaaang niet uit gespeelt en die gingen nog even een stukje rijden, met open dak in de buitenlucht :)

Geluksmomentje 10#

Zeer persoonlijk geluktmoment. Je administratie op oorde brengen, al je rekeningen kunnen betalen!! Geld overhouden!! Even geen money problems :D

Had je ook fijne geluks momentjes? Tot volgende week!! :)

7 jaar geleden

Ook gewoon genieten van al die kleine momentjes, zo heerlijk!

7 jaar geleden

Doen we zeker!! :D

7 jaar geleden

Thankss!! En oeff wat jammer voor je :(. Nieuwe week nieuwe kansen!! Mischien een klein "oefeningetje" wat je dagelijks kan doen: 1 geluksmoment voor jezelf opschrijven, ookal is het alleen maar zoiets kleins als een glimlachje van de kleine :D, of dat je een goede bootschappen deal heb gesloten ofzo? Haha! Knuffel!

7 jaar geleden

Super zeg! leuke foto's en wat een geweldig shirt heeft je dochtertje! Ik hoop dat ik deze week weer wat geluksmomenten mag hebben... Hoewel het vorige week een behoorlijke geluksweek leek te worden was dat helaas een schijnbeweging. Maar we gaan vrolijk door en het komt vanzelf! ;)