Terug
Blog header image

100 titels!!

100 titels, 100 verhalen, 100 meningen, 100 feiten, 100 emoties. Thanks lieve lezers en Mamaplaats!! :)
Chiara
6 jaar geleden

Wat een leuke 100e blog! Zo leren we je nog iets meer kennen, ondanks dat het door je blogs al zo lijkt! Ik vind je een heel leuk, lief, mooi en oprecht mens en deze blog bevestigd dat alleen maar! En ik herken heel veel eigenschappen die ik zelf ook heb, gek genoeg.. Ik wens je dan ook heel veel geluk met je mooie gezinnetje en ik hoop dat er snel betere tijden aankomen.. Als ik weer eens in het dorp ben waar je werkt kom ik zeker met m'n mannetje langs, want daar is volgens mij wel de meest kindvriendelijke zaak ever ;)

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Aahh super lief! Dankjee! :D En gezellig hoor als een keer langs komt! Wij zijn zoizo de meest kindvriendelijke zaak evaaaa, haha! Knuff!!

Anoniem
6 jaar geleden

I am soooo proud of you!!! Vroeger nooit gedacht dat we zo close zouden worden. You're my best friend! Love you ????

Anoniem
6 jaar geleden

Sorry van de vraagtekens.. Er hoorde een kus te staan XD

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Hahaha!! Lief dat je onder mijn blog reageerd!! :D You're my bestieeee!! Kusssss!!

LVC
6 jaar geleden

Leuke blog en wat mogen we veel leuke dingen over je gezin weten. We hebben aardig wat dingen gemeen. Het enige waar ik ook tegenop kijk in de zwangerschap, die naalden....... Ik dacht dat ik de enige vrouw was die mannendeo gebruikte ;) Bij mij werkt het ook veel beter. Je hebt al heeeeeelveel meegemaakt. Allemaal dingen die je vormen tot die goede moeder, wie je nu bent

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Mannen deo ruikt fris, vrouwen deo vaak zoet en plakkerig, iehhll!! Haha! Bedankt voor je super lieve reactie!!

Annemiek2
6 jaar geleden

Gefeliciteerd met je mijlpaal van 100 blogs. Geweldig zeg. Ook ik heb geen rijbewijs en ook ik bijt op mijn vingers, in mijn geval mijn nagels. Heb je al een lidcactus geprobeerd? Koop ze als ze klein zijn dan kun je ze goed "trainen" op hun water arme (woestijnrijke) leven. Ik heb ook alleen lidcactussen en als ze 1x per 2 weken water krijgen is het veel hahaha.En ze leven nog steeds!!!! Verder een heel leuk en gezellig blog zo.

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Dankjewel!! En cactussen, wat een top idee!! Mijn kat heeft gistere 3 van mijn 8 moestuin opgegeten.. Hij houd blijkbaat erg van spinazie, sla en brocolie, Hoooooooooww!!

Marjolein1990
6 jaar geleden

Gefeliciteerd met je 100e blog! Leuk geschreven!

Annemiek2
6 jaar geleden

hahaha katten kennende verbaasd me dat niks. Al eens bamboe geprobeerd of kattengras? De mijne vond dat ook zalig. Om op te knagen dan opeten gebeurde niet zo vaak. Het heeft te maken met haarballen. Tenzij je zo'n exemplaar heeft wat dat gewoon echt lekker vind. Mijn kat vond bijvoorbeeld gekookte aardappels heel lekker.

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Dankjeeeee!!!

Lindsy83
6 jaar geleden

Wat een geweldige prestatie! 100 blogs en dan ook nog op een leuke originele manier 100 weetjes over jezelf geven.Ik had een tijdje geleden al moeite met de 10 weetjes over ons gezin TAG ;) We hebben echt zo veel gemeen, maar natuurlijk ook zo veel verschillen ;) I love foto's en mint, ik ben ook bezig met een boek schrijven, mijn planten gaan ook dood, mannendeo werkt beter ;), op mijn 18e was ik bedrijfsleider van kleding winkel, ook 2 x voedselbank gelopen, ik haat koken, ben ook redelijk creatief, Johnny Depp rulez!, knuffels hebben gevoel ;), op mijn 15e eerste concert (BSB), Ik kijk ook graag naar Family Guy, South Park en Docter Phill en ook hier een naaldenfobie. Keep up the good work and I will keep reading you! Topper!

Joycies
6 jaar geleden

Gefeliciteerd !!! Je 100ste blog is super leuk geworden. Bedankt voor alle weetjes. X

TessK
6 jaar geleden

Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Leuke weetjes!

Ilona0903
6 jaar geleden

Gefeliciteerd met jou 100e Blog. Ik heb het tin 1 ruk gelezen en kon niet meer stoppen. Erg leuk zo en zo kom ik nog iets te weten. De huwelijksreis hebben we gemeen. Ook ik zou maar de Maldiven willen met de houten steiger hihi! Hopelijk volgen er nog veel blogs van jou! X

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!