Snap
  • Mama

--100 nogmaals, maar dan anders.

Een klein beetje een soort van uitleg, of tenminste iets in die trant dan.

Okee, mijn trouwe volgers verdienen misschien toch iets meer uitleg als dat ik alles geschreven zou hebben wat er van mijn hart moest.

Ik ben om meerdere redenen begonnen om mijn verhaal hier te plaatsen.

De eerste was dat mijn hoofd vol zat. Mijn verleden en de daarbij horende emoties kwamen steeds vaker boven en ik had moeite om dat een plekje te geven. Schrijven hielp me hier enorm bij en het voelde fijn om dat hier met jullie te delen.

Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om te schrijven en hoe meer mama's me gingen volgen hoe enthousiaster ik daarover werd.

Precies verwoorden lukt me niet, maar ik zal mijn best doen. Ik ben alleen nu op het punt beland dat ik zelf op mamaplaats door de bomen het bos niet meer zie qua leesvoer. Ik weet niet meer wat echt is en wat niet. En mijn verhaal is persoonlijk, daar komen voor mij emoties bij los. Bij het schrijven én het delen. Door alle fictie schrijvers voelt dit niet meer als een fijne plek om mijn verhaal te delen.

Daarnaast blijft de situatie tussen Jesse en mij ingewikkeld. En weet ik nu zelf ook even niet hoe dit verder verlopen gaat. Ik heb dus even tijd nodig om mijn energie daar in te steken.

Nogmaals bedankt voor alle lieve woorden en steun. Ik heb er ontzettend veel aangehad. En mocht de situatie veranderen, misschien zien jullie dan vanzelf weer blogs verschijnen.

Liefs! Nikki

7 jaar geleden

Hoi Nikki, ik kwam toevallig een blog tegen en heb vervolgens al je blogs in 1 ruk uit gelezen.. Ik ben een fan van de meeste fictie blogs, maar dit lees ik net zo lief! Hopelijk komt er nog een gevolg over hoe t met je gaat, want ik ben erg benieuwd!

7 jaar geleden

Hallo Nikki, Ik reageer bijna nooit, maar wil nu toch wel een uitzondering maken. Ik heb al je verhalen gelezen, en heb met regelmaat uitgekeken naar een vervolg op je blog. Je hebt een leuke en interessante schrijfstijl. Ik vind het dan ook erg jammer dat je er mee stopt. Ik heb erg met je mee geleefd, en hoop stiekem dat je ons af en toe nog een beetje op de hoogte houdt. Door jouw schrijfstijl lijkt het alsof we (je volgers) je kennen en bevriend zijn, en het is jammer om afscheid te moeten nemen van deze 'vriendschap'. Het ga je goed, blijf je hart volgen. Zolang jij je altijd in de spiegel kunt blijven aankijken is het goed. Fouten maken mag, dat doet ieder mens. Blijf gewoon je hart volgen en heb vertrouwen in jezelf. Welke keuzes je ook maakt, het is goed. Nog één laatste dingetje... laat je alsjeblieft niet leiden door anderen... wat maakt het uit wat anderen op mamaplaats schrijven? Het overgrote deel bestaat toch uit mama's met echte levensverhalen. Jouw eigenheid en echtheid worden door velen erg op prijs gesteld. Kortom, blijf bij jezelf, juist daarom wordt jij zo gewaardeerd. Het ga je goed!

7 jaar geleden

Sterkte!! Volg je hart, en denk aan je kleine mannetje!!

7 jaar geleden

Lieve Nikki, veel van de fictie verhalen zijn al weg, dus er komen weer vn echte verhalen voorbij, maar als jij je hier niet meer prettig voelt om je verhaal te delen, dan moet je dat ook niet doen. Ik hoop dat het je goed gaat, want dat gun ik je van harte!!! Sterkte lieverd xxx