Snap
  • Mama
  • Nieuws

10 Vragen van Pickwick

Pickwick thee heeft iets leuks bedacht om zo op een gespreksonderwerp te komen.

Soms zit je in een kantine op je werk of ergens bij de sport van je zoon of dochter en dan is er een stilte, voor de theedrinkers bedacht pickwick daarom iets om op een gesprek te komen. Door aan het theezakje een vraag te hangen die je vervolgens aan je collega’s, vrienden e.d. kunt vragen. Of ik sommige vragen zou stellen weet ik niet, maar wel even leuk om er een paar te beantwoorden.

Wat is je favoriete kledingstuk? Een jeans is mijn favoriet. Een niet te strakke, maar zeker niet te slappe jeans en dan heb ik het bootcut model. Beetje wijd uitlopende pijpen.

Wat zou je absoluut niet kunnen missen? Cliché, maar ik zou echt niet zonder mijn kinderen kunnen. Ondanks dat ik ze soms wel achter het behang kan plakken en een dagje zonder wel eens lekker vind om dan bij te tanken.

Heb je een stopwoord? Ja helaas wel en ben er niet trots op, maar zeg te snel K*T! Ik probeer het niet te doen, maar helaas gaat het vanzelf. Zal vast wel weer over gaan, heb al eens eerder een stopwoord gehad en zo ineens gelukkig gebruikte ik hem niet meer.

Wat vind jij je beste eigenschap? Ik probeer altijd het goede in een mens te zien. Probeer altijd dingen van 2 kanten te zien. Zou ook nooit mijn mening aan iemand opdringen, want respecteer die van een ander, ook al deel ik die mening niet. Zou ook niet zo gauw in discussie gaan met mensen.

Wat wilde je worden toen je klein was? Heel graag dierenverzorgster, maar ik mocht met mijn 12 jaar niet naar de landbouwschool van mijn moeder. Dat zou dan een treinreis zijn en dat wilde ze echt niet hebben. Dus helaas niet geworden wat ik graag wou.

Welke beroemdheid zou je willen zijn? Eigenlijk geen 1, maar als ik er toch een moet bedenken komt het eerste in me op Angelina Jolie. Ik vind dat zo’n inspirerende vrouw die zich inzet voor goede doelen.

Hou je meer van honden of van katten? Ik ben een hondenmens. Hebben een klein hondje kruising Jack Russel/Chihuahua inmiddels al 10 jaar en een hondje is zo trouw. Altijd iemand die vrolijk is als je thuiskomt na je werk.

Zou je 10 jaar korter willen leven in ruil om rijk te zijn? Nee, ik ben van mening dat geld niet gelukkig maakt en dan ben je misschien wel ongelukkiger en leef je nog korter ook.

Zit je liever in de gevangenis of ben je liever dakloos? Nou ik zou denk ik kiezen voor de gevangenis, krijg je in ieder geval eten en iets fatsoenlijks om te slapen.

Wat is je favoriete snoep? CHOCOLADE! Kort maar krachtig hahaha