Snap
  • Mama

#10 Update, Hoe het nu met me gaat

Het valt allemaal niet mee, alles is terug, de nachtmerries, bang in het donker.....

Hallo lieve allemaal,

Als eerste wil ik jullie bedanken voor alle lieve, emotionele en ondersteunende en bemoedigende woorden, heel, heel erg bedankt daar voor!!!

Het valt allemaal niet mee, alles is terug.... de nachtmerries, bang in het donker zijn, de paniekaanvallen en bijna het ergste nl disassiosaties, dwz dat ik tijd kwijt raak........ Ik ga dan bv boodschappen doen en ineens is het uren later en weet ik niet wat ik in de tussentijd heb gedaan en dat is iets wat ik heel eng vind.

Ik heb veel steun aan jullie berichtjes gehad alleen dat jullie me een sterke vrouw noemen, het lukt me niet dat zelf op die manier te zien....... maar probeer het maar te nemen zoals het is.

Ik probeer jullie te volgen, maar er zal zo hier en daar best wat tussendoor glippen, maar ik probeer het. Ook heb ik, dankzij dit alles, iemand leren kennen die me begrijpt, en vooral het proces waar ik blijkbaar doorheen moet voor ik verder kan, en vandaar dat ik even laat weten hoe het met me gaat, maar ik ben nog niet zover dat ik al verder kan met mijn verhaal.

Ik zou willen dat ik al verder kon, maar alles is nog geblokkeerd op dit moment, maar 1 ding is zeker, ik kom yerug om mijn verhaal af te maken maar weet nog niet wanneer. 1 van jullie schreef mij heel lief, we blijven je toch volgen en ik vind dat heel bijzonder, jullie zijn bijzonder!!!!

Had ik vroeger maar 5% van de steun gehad, die ik nu van jullie heb gekregen, dat had een wereld van verschil gemaakt, dat weet ik heel zeker!!!

Ik hoop dat jullie er allemaal nog zijn als ik terug kom en verder ga met mijn verhaal, ik kan alleen niet zeggen wanneer dat is, alleen dat ik zeker terugkom.

Dank jullie voor alle steun!!!

Liefs DAMAYA xxx

4 jaar geleden

Dank je, jij ook sterkte!! Liefs D xxx

4 jaar geleden

Wat een heftige verhalen zeg. En het erge is nog ik herken veel in jou verhalen. Niet dat het zo extreem is verlopen bij mij. Maar wel dat ik ook zoveel heb meegemaakt. Ookeen moeder die mij niet wilde en een vader die zijn pootjes niet thuis kon houden. Rrspectdat je alles zo hebt kunnen opschrijven en misschien grotendeels toch hebt kunnen verwerken. Liefs Whitney

7 jaar geleden

Je hebt vast al gelezen dat ik dat niet zo zie, maar evengoed bedankt voor je lieve reactie xxx

7 jaar geleden

Je bent een erg sterk en dappere vrouw damaya!